INSIDER

Sólyi gyermekgyilkosság: nyilatkozott az ítéletről az apa

Felháborodtak H. Adrienn szülei azon, hogy az ügyvéd az ítélethirdetés után védence szabadlábra helyezését indítványozta és fellebbezett. A 8 éves kislány meggyilkolásáért F. Ferenc 15 év börtönt kapott. A nemi erőszak a bíróság szerint nem bizonyítható.
  • Szerző: Ripost

Rezzenéstelen arccal hallgatta az ítéletet a 16 éves F. Ferenc, akit a bíróság bűnösnek talált különös kegyetlenséggel, 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében. Mint arról a korábban beszámolt, elcsalta és brutális kegyetlenséggel megölte a 8 éves H. Adriennt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Idegesek voltunk a bíróságon, de Ferin nem láttunk semmit

– mondta az ítélethirdetés után a -nak H. Adrienn édesapja, Győző.

„Még akkor sem, amikor a bíró közölte, hogy 15 év börtönbüntetésre ítélik. Egyáltalán nem viselte meg, nézett maga elé… szerintem a lányom halála miatt sincs bűntudata.

A fiú az utolsó szó jogán azt mondta: „Nagyon sajnálom, amit tettem. Többen nem csinálok ilyet!”

A gyilkos fiatalnak nem csak emberölés miatt kell felelnie, hanem a korábbi nyilatkozatai miatt is.

A rendőrök 11 alkalommal vették jegyzőkönyvbe a történetét

– mondta Győző.

Fotó: Ripost

„Kiderült, hogy sosem mondott igazat. A fiamat, Danit is megvádolta, mondta a bíró, hogy ezért is felelnie kell.”

A család most már visszakapja Adri személyes tárgyait. A bizonyítékként tárolt rollert és a ruháit a szülők megtartják emlékbe.

Gátlástalanul ölt

A 8 éves, tejfölszőke H. Adrient 2018. május 18-án a házuktól csalta el a 16 éves F. Ferenc a körülbelül 5 kilométerre lévő vilonyai zsiliphez, ahol szexuálisan közeledett a kislány felé. Azt mondta, mutat egy bűvésztrükköt, amivel rávette Adrit, hogy összeköthesse a kezét a háta mögött. Ezután a derékig érő Séd patakba vitte, belenyomta a fejét, ám ott a kislány nem halt meg, csak eszméletét vesztette. Az alélt kislányt ezután kiszedte a vízből és a parton csaknem 200 métert vonszolta, majd lefektette a földre. Itt egy kővel többször is megütötte a fejét, az orrnyergét, és egy késsel fejbe szúrta, azután meztelenre vetkőztette, egy műanyag kötelet kötött a nyakába és visszavitte a vízbe. Ott a hínárokkal rögzítette, majd magára hagyta és visszatért hajmáskéri otthonába, ott találtak rá a rendőrök.

 

 

És ezeket olvastad már?