INSIDER

Megtaláltuk az apát, aki gránátot adott kisfia kezébe

Drukker apja adta gyermeke kezébe a tiltott pirotechnikai eszközt a lelátón a vasárnapi meccsen, mely komoly sérüléseket okozott a gyermek ujjain. A 6 éves kisfiúra azonnali mûtét várt, a 35 éves apa ellen rendőrségi eljárás indult. Akár 3 év börtönt is kaphat.
  • Szerző: Ripost

Hiába nyert 4:0-ra kedvenc csapata, az orvosok még küzdenek azért, hogy a kis F. Patrik meg tudja mutatni az ujjaival a Fradi győztes eredményeit. A 6 éves gyereknek ugyanis az apja, F. László adta azt a pirotechnikai eszközt, amely a vasárnapi FTC- DVTK meccsen felrobbant a kezében. A robbanás levitte a fiú jobb kezén a mutatóujja két ujjpercét, a középső ujj első ujjpercéért még küzdenek az orvosok az Országos Baleseti Intézetben. A szerencsétlenül járt kisfiúnak még legalább két hetet kórházban kell töltenie.

Lapunk megtalálta az édesapát, aki ellen rendőrségi eljárás indult, ám ő türelmet kért, s azt mondta: az ügy végéig nem kívánt nyilatkozni.

Az apa rajong a gyerekeiért

Ugyanakkor a %% a férfit jól ismerő szurkolóktól úgy értesült, hogy az apa, aki annyira rajong a gyerekeiért, így egyetlen fiáért, Patrikért is, hogy az alkarjára tetováltatta a születési idejüket, mélységesen szégyelli magát és azt mondja: megérdemli, hogy most mindenki őt szidja, és azt is, amivel a bíróság sújtja majd. A törvény szerint akár 3 évet is kaphat.

 

3 éves volt, de már kapott a kezébe petárdát

Úgy tudjuk, a felelőtlen szülő három éve rendszeresen járt szurkolni imádott kisfiával, akinek korábban is adott már pirotechnikai eszközt a kezébe, hadd élvezze minél jobban a lelátói különleges hangulatot. Ezek az együtt töltött idők pedig még inkább erősítették kettejük kapcsolatát, s egészen a múlt hét végéig nem is történt baj...

Hogy honnan szerezte az apa a később felrobbant cuccot? További érdekességek mellet ez is kiderül a keddi %% napilapban. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?