INSIDER

Meglepő fordulat a pátyi boncmester ügyében: ezért vihette haza a testrészeket

Erre senki sem számított!
  • Szerző: Ripost

Továbbra is vizsgálják, hogy R. Dénes halottszállító milyen célból hordta hosszú időn át pátyi házába a halottak testrészeit, illetve az emberi embriókat. A maradványokra néhány napja bukkantak rá, amikor megvették R. Dénestől a háza udvarán álló járművet és az ócskavasat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség emberi test tiltott felhasználásának alapos gyanúja miatt nyomoz, a férfi szabadlábon védekezhet. A lehetséges okokról három verziót is megnevezett a pátyi horrorházról elsőként beszámoló Budapestkörnyéke.hu, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett.

Fotó: 123RF

A lap úgy tudja, egy negyedik változat tűnik a legelfogadottabbnak a nyomozók körében. A halottszállítók pénzt kapnak a szállításért, kérdés, hogy ebben az összegben benne van-e például a hamvasztás költsége is. Ha nem történik meg a hamvasztás, akkor az tiszta nyereség a halottszállítónak. Az eddigi információk szerint ez a rendhagyó sikkasztás a legvalószínűbb magyarázat a történtekre.

A pátyi horrorházzal kapcsolatban helybéliek arról beszéltek, hogy a gyanúsított éjszakánként tüzet rakott egy üst alá. Elképzelhető, hogy így semmisíthette meg a hazahurcolt maradványok egy részét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?