INSIDER

Kiderült: így vitte haza az emberi testrészeket a pátyi boncmester

Borzalmas részletek derültek ki a horrortanyán megtalált emberi maradványok ügyében.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy házkutatás során holttestek után kezdett kutatni a rendőrség egy pátyi boncmester birtokán. A gyanú szerint egy férfi hazalopta a halott emberek testrészeit és szerveit, majd a kertjében vödrökben tárolta a maradványokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hatvanéves férfiről nem sok mindent lehet tudni, de már 30 éve dolgozik boncmesterként. Korábban egy budapesti kórházban dolgozott, majd onnan került át jelenlegi munkahelyére.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Mi egymás között mindig azt mondtuk, hogy nem százas. Nagyon különös dolgai voltak, a stílusa pedig bicskanyitogató. Rettentően pökhendien és lekezelően beszélt mindenkivel. De a szakmáját nagyon értette. Szégyent hozott ránk, és ezt soha nem bocsátjuk meg neki ”árulta el a Blikknek egy volt kollégája.

Az üggyel kapcsolatban azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy nem holttesteket, hanem amputált testrészeket vagy abortumokat lopott el, amiket a szövettani vizsgálat után egy zsákba vagy lezárt koporsóba gyűjtenek össze, és úgy adja át a boncmester a hullaszállítóknak. Azt ugyanis már senki nem ellenőrzi, hogy valóban annyi testrészt adott oda, mint amennyit kellett volna.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?