INSIDER

Emberhúst etethetett a disznókkal a pátyi boncmester: az udvaron mosta a hullatepsiket is

A férfit betörők buktatták le, akik sokkos állapotban beszéltek a rendőröknek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Blikk információi szerint a hatvan év körüli férfi a munkahelyéről emberi testrészeket hordott haza, amiket kisebb hordókban tárolt az udvar hátsó részén.

A lap értesülései szerint besurranó tolvajok okozták a férfi vesztét, akik betörtek hozzá. A bűnözők lebukásuk után elszörnyülködve mesélték a rendőröknek, miféle borzalmakat láttak az ingatlanban. A nyomozók egyből ellepték a helyszínt, ahol kiderült: a betörők nem túloztak.

Képünk illusztráció

A környéken lakók közül néhányan egyáltalán nem találják kizártnak, hogy a férfi a malacait etette a maradványokkal – írja a lap.

A rendőrség két napig helyszínelt a boncmester házánál.

„Dénes legalább húsz éve költözött ide családjával. A nő kedves volt, két gyermeke aranyos, ő azonban rettentően undok és goromba. Soha nem köszönt, és sportot űzött abból, hogy mindenkit feljelentett valamiért. Idén februárban az új párjával elköltöztek, azóta csak nagy ritkán láttam. Állatokat mindig tartott, egyszer még a városi képviselő-testület is tárgyalta az ügyét, mert valaki akkor őt jelentette fel, hogy az állatokat rossz körülmények között tartja. Persze aztán ebből sem lett semmi. Sokáig irdatlan bűz áradt ki tőle, de aztán ez megszűnt” – árulta el a férfi egyik szomszédja.

Egy másik ember szerint többen is sejtették, hogy Dénes valami nagyon rosszban sántikál.

„Legutóbb akkor beszéltem vele, amikor tiszta erőből dörömbölt az ajtónkon, és ordított, hogy túl hangosak vagyunk. Szépen leállítottam, aztán elkullogott. Ami furcsa volt, hogy mindig éjjel járkált az autójával, miközben mi úgy tudtuk, hogy nappal dolgozik. A kertben is mindig éjszaka tevékenykedett, soha nem nappal.

Sőt, valaki látta, hogy éjjel kettőkor hullatepsiket mos a ház mellett.

A tepsiket többen is láttuk a kocsijában, de azt hittük, hogy hullaszállítóként dolgozik” – csatlakozott a beszélgetéshez egy utcabeli.

címkék:
És ezeket olvastad már?