INSIDER

Még keresik a városligeti szatírt

Április 20-a óta nyomoz a rendőrség a városligeti támadás ügyében, egyelőre ismeretlen tettes ellen - közölte a Ripost-tal a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. Személyi sérülés nem történt, tették hozzá.
  • Szerző: Ripost

Mint arról beszámoltunk, rendőrök vigyáznak a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola környékére, miután áprilisban egy csoporttól lemaradó kislányt megtámadott egy férfi. Ahogy megírtuk, több szülő is arról számolt be, hogy az elkövető befogta a gyerek száját és próbálta magával húzni, szerencsére sikertelenül. A rendőrség egyelőre nem tud újabb esetről.

Arra a kérdésünkre, hogy lehet-e összefüggés a városligeti eset és az egy hónappal később, május 23-án történt kispesti eset között, egyelőre a rendőrség nem tudott válaszolni, erre majd a nyomozásnak kell fényt derítenie. Mindenesetre továbbra is keresik azt a 20-30 év közötti férfit is, aki hazáig követett egy kilencéves kispesti lányt. A férfi szeméremsértő módon viselkedett a liftben, ezzel ráijesztve a kislányra, akit egy közelben járó lakó mentett ki szorult helyzetéből. Személyi sérülés itt sem történt, a rendőrség közölte a %%-tal: az adatok alapján a kispesti esetben a férfi nem viselkedett erőszakosan a gyerekkel. Ennek ellenére az iskolák figyelmeztették a szülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?