Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2021.07.12.

Magyar nőre támadt a jemeni migráns, lerángatta a buszról, hogy megerőszakolja – videó

Budapesten, fényes nappal támadt rá a jemeni migráns a magyar nőre. Már a buszon erőszakoskodott vele, majd lerángatta a járműről és a földre teperte.

Egészen elképesztő, mi történt fényes nappal Budapesten: magyar nőre támadt a jemeni migráns. A 27 éves célja az volt, hogy megerőszakolja áldozatát. Ha a járókelők nem sietnek a magyar nő segítségére, a legrosszabb is bekövetkezhetett volna.

No, de kezdjük az elején a felkavaró történetet, melyben vádat emeltek!

A vádirat szerint a 27 éves jemeni vádlott még március 27-én kora reggel egy autóbuszon utazott a sértettel. A férfi a VIII. kerület, Kálvária téri megállónál rátámadt a nőre, a kabátjánál fogva lerángatta a buszról, majd hátulról átkarolta a sértettet, kabátjának és nadrágjának cipzárját lehúzta, és erőszakosan fogdosni kezdte.

Magyar nőre támadt a jemeni migráns – Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

A sértett próbált kiszabadulni a vádlott fogásából, miközben többször segítségért kiabált. A dulakodás során a férfi felemelte és a földre dobta a sértettet, majd ráült és továbbra is lefogva tartotta azért, hogy a nővel további szexuális cselekményt végezzen. Végül járókelők a nő segítségére siettek, és a további bántalmazását megakadályozták.

A migráns buszos támadásáról korhatáros kamerafelvétel készült, mely alább látható:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi nyomozói a férfit elfogták az ügyben nyomozás indult. A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetést, valamint Magyarország területéről történő kiutasítást indítványoz a vádiratban.

Korábban öt év nyolc hónapra ítélték azt az afgán migránst, aki 2018-ban egy budapesti gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy fiatal nőt. A férfi mindössze néhány napja dolgozott ott, amikor rátámadt a lányra. A támadás után Ausztriába menekült, ott fogták el.

A vád szerint a férfi 2018 szeptemberében megerőszakolta a munkahelyén, egy belvárosi török gyorsétteremben a lányt, aki azért ment be, hogy használhassa a mosdót. A férfi azonban követte, és ott rátámadt. A bíróságon szürreális történettel állt elő – amelyet, ahogy az az ítéletből is kiderül – nem hitt el a bíróság. Azt állította, hogy ugyan volt aktus, de erőszak nem történt. A Ripost akkori tudósítása szerint egészen pontosan ezt mondta a férfi: Beengedtem, majd hátrakísértem a személyzeti mosdóhoz a lányt. Én megkérdeztem, hogy lehet-e köztünk valami. Azt mondta, hogy pisil, adjak neki két percet, és utána. Az ajtó előtt vártam, ami résnyire nyitva volt. Kijjebb nyitotta, és intett, hogy menjek be. Egymásra néztünk, és elkezdett velem csókolózni. Rám szólt, hogy vetkőzzek, ő pedig magától kezdte levenni a ruháit. Mondta, hogy menjünk a zuhanyzó felé. Ő a falnak támaszkodott, azt mondta: gyere. Kérdeztem, van-e gumija, azt mondta: nincs. Elkezdődött az aktus, végig ebben a testhelyzetben voltunk, 2-3 perc volt, és a végén elélveztem„ – mesélte a saját verzióját az afgán férfi. Miután mindketten felöltöztünk, a lány azt mondta, hogy segítsek rajta. Adjam oda a telefonomat vagy 150 ezer forintot, vagy hívja a rendőrséget. Ideges lettem, mondtam, hogy a telefonomat nem tudom odaadni, mert azon kommunikálok a családommal. Pénzem most nincs, de holnap kapok fizetést, és adok neki szívesen. A lány erre ideges lett, kiment, majd én is utána mentem, és két férfitól kért telefont – mesélte tovább saját sztoriját az afgán férfi. A bíró ezután megkérdezte tőle, hogy ha a lány tényleg pénzzel zsarolta őt, akkor hogyan hangzik angolul a 150 ezer forint? Ezt Bilal többszöri próbálkozásra sem tudta elmondani. Majd azt válaszolta: Ha mondják nekem, megértem, hogy mennyi pénzről beszél... De euróban is elmondta a lány!Ennek már az ellentmondott, hogy a 9 osztályt végzett férfi a támadás után az étteremben kasszájából pénzt vett ki, aztán egész egyszerűen vonatra ült, és elmenekült. A férfit végül Ausztriában Linzben fogták el a nemzetközi elfogatóparancs alapján. Az afgán férfinak van még két bírósági ügye. A Magyarországon menekült státusúként tartózkodó 18 éves afgán férfi 2018. június 1-jén Budapest VII. kerületében, a Dohány utcában, majd június 20-án a Király utca és a Lövölde tér közötti területen mutogatta a nemi szervét.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció: Zidane nyártól sztárcsapat edzője lesz

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Elképesztő tündércukiság: legfrissebb fotóján Berki Emma tiszta apukája!

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

magyarnemzet.hu

Kovács István nullás osztályzata, a BL-beli teljesítményéért is kapott már büntetést

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Semjén Zsolt: a Magyarok kenyere ünnep, a búza- és kenyérszentelés ünnepe a magyar nemzet egységéről szól

INSIDER

Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

INSIDER

Hátborzongató: váratlan helyen jelent meg Vera rég elhunyt dédanyjának szelleme – fotó

INSIDER

„Sajnos a legrosszabbra is fel kell készülnünk” – Kétségbeesetten keresik a 46 éves marcali családapát