INSIDER

Kókai horrorbaleset: Szándékosan rántották rá a kormányt Krisztina autójára

Kóka és Sülysáp között rántotta rá egy másik autós a kormányt annak a fiatal lánynak az autójára, aki súlyos sérülésekkel fekszik kórházban. Krisztina felismerte a másik sofőrt, aki elhajtott a helyszínről.
  • Szerző: Ripost

A 21 éves futár lány a balatoni szabadságáról munkába tartott a délutáni órákban, amikor a Kóka és Sülysáp közötti hirtelen rárántotta a kormányt az előtte közlekedő autó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Előzésbe kezdtem, az előttem lévő autó pedig behúzta elém a kormányt. Hogy elkerüljem az ütközést, az út széle felé irányítottam az autóm, ahol a murvás részen megcsúszott, és oldalára fordult” – részletezte a balesetet Ládi Krisztina, aki azt is elmondta, hogy futárként gyakorlott vezető, ezért nem szokott megijedni autósként a váratlan helyzetektől.

A Kókai Önkéntes Tűzoltók szabadították ki a lányt az autó alól.

„A helyszínen egy szabadnapos tűzoltó kezdte meg az intézkedést. Egyesületünk a gépjárművet áramtalanította, illetve a helyszínt biztosította. A mentők kiérkezése után a sérültet a nagykátai hivatásos kollégákkal közösen kiemeltük, őt mentőhelikopterrel kórházba szállították” – írták a Kókai Önkéntes Tűzoltók a Facebook-oldalukon.

A másik autó sofőrje azonnal elhagyta a helyszínt. A tűzoltók mellett két idegen nő, a mentősök és az azonnal értesített szülők segítettek Krisztinának, aki Facebook posztjában köszönte meg mindezt.

Krisztina – akit jelenleg középsúlyos sérülésekkel kórházban kezelnek – felismerte a másik autót. Hogy ki volt az, aki rárántotta a kormányt, arról a Bors szerdai lapszámában mesél.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?