HŰHA

Durva baleset érte a magyar énekesnőt, lepergett előtte az élete

A csapatát szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál kapott durrdefektet.
  • Szerző: Ripost

Csodával határos, ami Péter Szabó Szilviával és a zenekarával történt péntek éjjel Kaposvárról hazafelé autózva.A csapatot szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál durrdefektet kapott - szinte szétrobbant a gumi menet közben. A gyakorlott sofőr lélekjelenléte azonban megmentette az autóban utazó kilenc ember életét, ami az énekesnő szerint az angyalok közbenjárásának is köszönhető.

"Nem sokkal a durrdefekt előtt elkezdett borzasztóan rázkódni az autó, ezért egy benzinkútnál félreálltunk, hogy megnézzük, mi a baj. Átnéztünk mindent, de nem találtunk semmit, ezért továbbindultunk, mert úgy tűnt, minden rendben. Aztán nem sokkal ezután megint elkezdődött a rázkódás, majd egyszer csak óriási durranást hallottunk, és dobott egyet az autó. Bevallom, nagyon megijedtem, és lepörgött előttem az életem" – mesélt az ijesztő pillanatokról a Blikknek Péter Szabó Szilvia, aki szerint ha egy kevésbé tapasztalt ember vezeti a kisbuszt, sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

"A jobb hátsó kerék durrant ki úgy, hogy nagyjából százzal mehettünk. Ha a defekt jobban megdobja az autót, nekicsapódunk a szalagkorlátnak, de szerencsére a sofőrünk meg tudta fogni az autót" - mesélte az énekesnő. A csapat azonnal félreállt és próbált megnyugodni, a mögöttük jövő másik stábbuszuk is hamarosan megérkezett.

"Végül felnin begurultunk a következő benzinkútra, majd a fiúk feltették a pótkereket. Egyébként a technikát szállító kamionunknak is volt egy defektje aznap, a kerekek sem bírják ezt az őrült hőséget. Bevallom, örültem, amikor hazaértünk, és reggel összevissza csókoltam a kislányomat!" - árulta el az énekesnő, aki tizenhét éve járja az országot autóval szinte minden hét végén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?