INSIDER

Ritka betegségben szenved a kétéves Annácska, segítségre van szüksége

Még több mint százmillió forint adományra van szükség, hogy életben maradhasson.
  • Szerző: Ripost

A kétéves kárpátaljai Annácska izomsorvadásos betegségben, SMA-ban szenved. Az izmai egyre gyengébbek, csak feküdni tud. Sorstársai, az SMA-s Zente és Levente már megkapták a Zolgensmát, amire 700 millió forintot kellett összegyűjteniük, s ma már szépen fejlődhetnek. Ez a cél az SMA-s Annácska esetében is, a szülők gyűjtésbe kezdtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

SMA-s Annácska

Fotó: Ripost olvasói fotó

„Ennek ára horribilis összeg, amit csakis az összefogás erejével lehet előteremteni. Jótékonysági árveréses csoportunkban március 9-ig lehetett Őt támogatni felajánlással, licittel, de ezeken kívül tetszőleges összeg átutalásával is a lenti számlaszámra. Hiszünk benne, hogy erős összefogással, elszántsággal elérhetjük, hogy Ő is megkaphassa a génterápiát! Annácska és szülei nevében hálával fogadunk minden támogatást!„írja a CsodaCsoport Alapítvány non-profit szervezet, akik által a támogatásokat teljes egészében a felkarolt gyermekek kapják.

SMA-s Annácska

Fotó: Ripost olvasói fotó

Az édesanya, aki a végsőkig küzd, a nak korábban elmondta: az SMA-s Annácska mindennek ellenére nagyon életrevaló kislány és mindig mosolyog.

Levente is már lépeget

Az SMA-s Levente mióta megkapta a gyógyszert, amire az ország dobta össze a pénzt egy komoly összefogás során, nagyon szépen fejlődik. Édesanyja gyakran beszámol az apró lépésekről, amiket a kisfiú elért. Levi egyre ügyesedett, erősödött, így sokkal stabilabban kezdett el ülni, nemrég pedig kifejezetten örömteli hírről számolt be az anyuka: Levente már lépeget!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?