INSIDER

Így néz ki a brutális Teve utcai karambol a vétkes sofőr szemszögéből, ezt mondta az autós

Újabb részletek derültek ki a XIII. kerületben történt balesetről. A vétkes sofőr megmutatta, mit vett fel a fedélzeti kamerája.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, durva baleset történt a Frangepán és Teve utcánál a XIII. kerületben a napokban, az esetről egy arra járó autós fedélzeti kameráján keresztül bárki képet kaphatott. Most a balesetet okozó sofőr jelentkezett a Bp-i Autósok Közösségénél, hogy megmutassa saját felvételét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így nézett ki a Teve utcai karambol a vétkes sofőr szemszögéből
Fotó: BP-i Autósok Közössége

A kék KIA sofőrje, Ferenc azt mondja, hogy ennyire kell „állat” módjára vezetni ahhoz, hogy megtörténjen a baj.

A videóból kiderül, hogy az autós egyáltalán nem ment gyorsan, viszont nem állt meg a STOP-táblánál. A fedélzeti kamera szerint a sofőr 43 km/h-val csapódott bele a fehér Skodába. A vétkes sofőr azt mondja, nem kifogásokat keres. Elismeri, hogy hibázott, csak meg akarja mutatni, hogy elég egy dolgot elvéteni és kis sebesség mellett is bekövetkezhet a baleset.

Ferencet és családját – akik nem Budapesten élnek, de nem először közlekednek autóval a fővárosban – szörnyen megviselte az eset. Ferenc, feleségével és kislányával utazott aznap a kék Kiával. Elmondása szerint nem volt stresszes, csak annyira, amennyire Budapesten közlekedve lehet az ember, főleg ott, ahol nem minden nap jár – írja a Bp-i Autósok Közössége.

A baleset után mindenki segíteni próbált, a vétlen sofőr első mondatai így hangzottak: „Ne velem foglalkozzatok, semmi bajom, az autó sem érdekes, majd a cég elintézi! Mi van a gyermekkel? Kell mentő…?”

Így nézett ki a karambol egy másik autóból:

A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?