INSIDER

Brutális karambol a XIII. kerületben – mindent rögzített a fedélzeti kamera

Úgy összeütközött két autó egy XIII. kerületi kereszteződésben, hogy az egyik autó eleje felismerhetetlenné vált. A balesetet egy fedélzeti kamera rögzítette.
  • Szerző: Ripost

Durva karambol történt a főváros XIII. kerületében, a Frangepán és Teve utca kereszteződésében történt. Az esetet egy fedélzeti kamera rögzítette, a videót pedig a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: BP-i Autósok Közössége

A tapasztalatok és a Google Street View korábbi felvételei azt mutatják, hogy a fehér autónak lett volna elsőbbsége a kék autóval szemben.

A kék autó – ahogy a Budapesti Autósok Közössége is fogalmazott – elég határozott sebességgel csapódott bele a fehér autóba, ez a felvételen is jól látszik.

Valószínűleg a közlekedési szabályok betartását elmulasztó sofőr pár másodpercre az eszméletét is elveszthette, mert a karambol után még 18 másodpercig gurult tehetetlenül az autójával tovább.

A kocsinak a felismerhetetlenségig összeroncsolódott az eleje, valamint a légzsákjai kinyíltak, ezzel megelőzve a komolyabb személyi sérülést.

A videón az is látszik, miután az autó megállt, a sofőr hátramegy és kinyitja az jobb hátsó ajtót, ahol nagy valószínűséggel utazhatott még valaki.

A segítség szinte azonnal megérkezett mindkét autóhoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?