INSIDER

Győrfi Pál vallomása: Olykor szorongással feküdtem le

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét egyedül a felesége képes megnyugtatni.
  • Szerző: Ripost

A Bors többek között arról kérdezte interjújában Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, hogy számára mi volt a legnagyobb tanulsága a koronavírus-járványnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője
Fotó: Penovác Károly PK
Veszprém Megyei Napló

„Eddig is úgy gondoltam, hogy az egészség a legfontosabb érték. Ha azzal baj van, az összes felhalmozott vagyon elértéktelenedik. A családom biztonsága nagyon fontos, ez is tovább erősödött bennem. Korábban hosszú ideig éltem egyedül, de az utóbbi években nagyon megváltoztam, családcentrikus lettem„ - magyarázta. „Olykor szorongással feküdtem le, úgy éreztem, elkaptam a betegséget, mert kapart a torkom. De ez csak addig tartott, amíg oda nem bújtam Adrihoz, akivel a kapcsolatom mély és harmonikus” – utalt feleségével való kapcsolatára Győrfi.

A negyedik hullám küszöbén komoly veszély, hogy sokan a külföldi utazásról valami mást is hoznak magukkal a csomagjaikon kívül.

„Drukkolok, hogy az oltás fontosságát minél többen megértsék. Ádám fiam ősszel lesz 12 éves, neki már lesz lehetősége, hogy megkapja a vakcinát, de a kicsikért még aggódom„ – mondta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?