INSIDER

Ezt mondja a vakcinákról az életmentő covid-terápiát alkalmazó doktornő

A hétgyermekes doktornő most sem rejtette véka alá a véleményét.
  • Szerző: Ripost

A nemrégiben írt dr. Mangó Gabrielláról, a hétgyermekes háziorvosról, akinek terápiája életmentőnek bizonyult sok koronavírus-fertőzött számára.

A doktornő egyre népszerűbb közösségi oldalán nemrégiben a vakcinákról írta meg a véleményét.

„Az oltások 90-95%-os hatásfokúak, s mivel ez a vírus még velünk fog itt dekkolni, ezért jó a covid elleni gyógyszer is mert van B variáció.
Hogy kínai, amerikai, orosz, brit, szecsuáni, vagy ausztrál vagy a Holdon termett oltást adnak-e /mielőtt informálatlansággal vádolnál, ez utóbbi négyet csak azért írtam, hogy rávilágítsak a mondandóm lényegére/, hogy ÉN BÍZOM A TUDÓSOKBAN. A tudósok elhivatott munkájában, az előírt protokollokban, a szakmai presztizsükben, és a számukra nagyon keményen felállított szabályozásban. Bárhol dolgozik a világon egy tudós, az tudós! Azt nem kinevezik, az lesz! Megszállott őrült, akinek a gondolatai még a főzés, evés, hólapátolás közben is a munkája körül forog... hogy többen magatokra ismertek, s tudósoknak érzitek magatokat???... természetes ha hiszel a tudásodban, elhivatott vagy és szívesen végzed a munkád! S ezért felelősséget vállalsz!! Szerencsére vannak tudósoid-emberek a cukrászok között, a villanyszerelőknél, a tanároknál, a művészeknél, a fodrászoknál, az eü dolgozóknál, a jogászoknál, s még sorolhatnám...”

Most, hogy már kiörültem magam a Ridikül műsora miatt, kellene kicsit tovább dolgoznunk.
Szerencse, hogy most már...

Közzétette: Dr. Mangó Gabriella2021. január 28., csütörtök

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?