INSIDER

Elképesztő bravúr: Madár fogta ki a kapitális, 18 kilós busát – videó

Ma, csütörtökön tartják a Magyar Horgászat Nagyköveteinek VIII. Találkozóját és Horgászversenyét Székesfehérváron, a Palotavárosi horgásztavaknál, ahol Madár alaposan meglepte a résztvevőket.
  • Szerző: Ripost

Felhördült a sztárvilág a horgászat nagyköveteinek pecaversenyén, miután az amatőr és profi világbajnok bokszoló, Erdei Zsolt, azaz Madár kapitális, 18 kilós busát fogott a baráti viadalon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Recsegett a fék, görbült a bot, úgy küzdött a méretes kopoltyús, ám nem bírt a klasszis bunyóssal, aki végül fél órás fárasztás után tarthatta kezében a planktonevőt.

Fotó: Bors

„Életem első busája” – lelkendezett a Borsnak Erdei. „Remélem, ezzel enyém lesz a legnagyobb halért járó trófea. Azt hittem, soha nem jön ki a vízből, óriásit harcolt. Nagyon érzékeny a felszerelésem, így még nehezebb dolgom volt, ezért is örültem ennyire ennek a halnak. Bevallom, nem készültem ekkora példányra, még normális merítőm sem volt, úgy kértem kölcsön egyet, amibe belefért.”


Madár csupán egyet sajnált, hogy fia, Viktor nem láthatta, ahogy partra húzza a halat.

Fotó: Bors

„Nagyon lelkes volt a verseny előtt, azt mondta: biztosan itt lesz velem. Ehhez képest reggel nem bírtam felkelteni. Sajnálhatja, hiszen nem mindennapi látványt nyújt egy ekkora busa és nem mindennapi élmény kiemelni” – tette hozzá Erdei.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?