SZTÁRDZSÚSZ

Végre hódolhat a szenvedélyének: Nagy fogásra számít Madár

Erdei Zsolt idén nyáron több időt tölthet a családjával.
címkék:
  • Szerző: angie

Erdei Zsolt az elmúlt években szinte minden idejét a munkának szentelte, ám tavaly augusztusban lemondott a társelnökségről a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnél.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Madár többet lehet a családdal
Fotó: Szabolcs László / RIPOST

Madár visszatért a Madárfészek Akadémia-UTE felkészítő stábjának élére, hogy a tőle megszokott elhivatottsággal terelgesse a szakmai munkát az eredményes irányba, de most a munka mellett sokkal több ideje jut a családjára is.

Az elmúlt években minden nyáron leköltözött a család Balatonra, de az apuka csak hétvégente tudott csatlakozni hozzájuk. Idén viszont másként lesz és Zsolt a gyerekek mellett az egyik nagy szenvedélyének is örvendhet.

„Réka nyaranta leköltözött a srácokkal Balatonra, de mivel én dolgoztam, csak hétvégente utaztam le hozzájuk. Hiányoztak, amikor esténként hazaértem és üres volt a ház” – kezdte Madár, aki mindig akkor jött rá, mennyire szereti a gyerekzsivajt, amikor nem vették őt körül. Szerencsére mostanában nem kell majd nélkülöznie szeretteit.

Szeret pecázni a bokszoló

„Nem panaszkodom, most is van elég munkám, de jobban össze tudjuk szervezni a családi életünket is. Idén biztos, hogy többet leszek lent a nyaralóban és szeretnék végre horgászni is kicsit – fejezte be az egykori világbajnok bokszoló.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?