INSIDER

Elárulta titkát az ismert háziorvos: így nyaral az idén

Dr. Mangó Gabriellának az elmúlt időszak a rengeteg munkáról és a tanulásról szólt. Most viszont úgy érzi, végre lazíthat és mehet nyaralni. Hogy hová és kivel? A Ripostnak elárulta a titkát.
  • Szerző: Ripost

Dr. Mangó Gabriellának az elmúlt időszak a tanulásról és a rengeteg munkáról szólt. Nemrégiben viszont sikeres államvizsgát tett és mivel az adatok szerint a járvány harmadik hulláma is csökken, végre ő is lazíthat egy kicsit. A doktornő elárulta a titkát, miből is szerzett másodiplomát és abba is beavatott minket, hol és kivel tervezi a nyaralását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Mangó Gabriella Fotó: Facebook

Mangó Gabirella úgy érzi, számára már el is kezdődött a nyaralás.

„Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztam és mellette tanultam, de szerencsére sikerült megszereznem a második diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán, ahol forgatókönyv-, és drámaíró szakon végeztem. Mostanra a Covid-betegek száma is csökkent, így a Facebookon vállalt önkéntes szolgálatom is kevesebb. A több száz üzenet helyett már csak 40-50-re kell válaszolnom naponta. Úgyhogy felszabadultam” – mondja lelkesen a doktornő, aki elárulta, hogy bár nehéz hónapok vannak mögötte is, mégis borzasztó jó érzés számára, hogy annyi embernek tudott segíteni. „Boldog vagyok, hogy sokak támasza lehettem, de örülök, hogy a járvány harmadik hulláma csökken, így nekem is lehetőségem van egy kicsit pihenni és töltődni”.

Hét gyermekével és férjével az Adriára mennek

„Imádok olvasni, remélem, arra is jut most időm, hogy a rég elkezdett magyar történelemről szóló 1200 oldalas kötetet végre befejezzem. Két hónapja nem néztem tévét. Szeretnék végre egy bugyuta, könnyed kis filmen is ellazulni és nem akarok egyetlen egy szakcikket vagy zárójelentést sem látni” – mondja nevetve a mindig vidám és pozitív doktornő, majd nyári terveiről is mesél.

„Szeretnék a kislányommal sokat biciklizni és rengeteget túrázni. Azt is tervezzük, hogy ahogy a korábbi években, idén is elutazunk az Adriára családostól. Mind a hét gyerekünk eljön velünk és idén a gyerekeim hozzák a partnerüket is, így lehet, hogy 13-an leszünk. Össze leszünk zárva, de nekem ez a karácsony!” - lelkesedik a doktornő.

Az egész család imádja az Adriát, ahol ez a fotó is készült egy korábbi nyaralásukon. A kép számukra azért vicces, mert a hátsó sorba beállt egy vadidegen fiú is (balról a harmadik), de a doktornő és családja csak otthon vette észre. Először azt hitték, szellem. Fotó: Mangó Gabriella

Mangó doktornő és családja az ilyen nyaralásokon sokszor napokig nem is találkozik senkivel, de ezt ő egyáltalán nem bánja, mert azokkal lehet, akiket mindennél jobban szeret.

A család imád együtt túrázni és kirándulni. Fotó: Mangó Gabriella

 

Mangó doktornő gyerekei egytől egyig imádják a vízet. Fotó: Mangó Gabirella

„Sokat sétálunk, élvezzük a gyönyörű napsütést és a tengert. A gyerekekkel társasozunk, játszunk, felváltva főzünk magunknak. Az igaz, hogy életemben annyit nem mosogatok, mint ilyenkor, de én ezt imádom. Már alig várom, hogy újra együtt legyünk!” – mondja kacagva Mangó Gabriella.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?