INSIDER

Brutális részletek a tatabányai családirtásról: így fogadta az apa az édesanyát

Durva részletek derültek ki a tatabányai családirtásról. A feleségével is végezni akart M. Ferenc.
  • Szerző: Ripost

Talán soha nem derül ki, mi volt az oka, hogy M. Ferenc az egész családját meg akarta ölni az elmúlt pénteken. Felesége csupán a boltba szaladt el. Amikor hazaért, mit sem sejtve lépett be a kertkapun, ahol a férje várta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rosszat csináltam, de gyere be, minden rendben lesz

– ez volt az utolsó mondata a férfinak, majd felkapta a földről a vasvillát, azzal kezdte el kergetni a nőt az udvaron. Dulakodás közben a krumpli szétszóródott a földön. A sikítozó, vérző nő kiszaladt az utcára az őrjöngő férfi elől. Az bement a házba, befeküdt a meleg vízzel teli kádba, ahol egy üvegdarabbal nyiszálta a nyakát, a torkát. Több sérülést is ejtett magán, mire megérkeztek a rendőrök.

Fotó: Facebook

„Az egyenruhások kihúzták a kádból az elalélt Ferencet, majd megpróbálták újraéleszteni – nyilatkozta a Blikk informátora. - A rendőrök találtak rá a gyerekszobában az ágyban fekvő, gondosan betakart 7 és 9 éves kisfiúkra. Mindkettő halott volt, és – a korábbi információkkal ellentétben – úgy tudjuk, a nyakukon talált hámsérülések arra utaltak, hogy az apjuk puszta kézzel fojtotta meg őket. Miután megérkezett a mentőorvosi kocsi egy mentőtiszttel és egy ápolóval, a mentők erősítést kértek, mondván, nemcsak egy nyaksérültet, de két halott kisfiút is találtak. Ezután három másik mentőautó fékezett a ház előtt. A két kisfiút több mint egy órán át próbálták újraéleszteni, sikertelenül”.

A Blikk megtudta, a helyszínre érkező rendőröket olyan sokk érte, hogy parancsnokuk azonnal leváltotta és hazaküldte őket. Az állomásra visszavonuló mentők sem bírták könnyek nélkül.

A feleség barátai szerint M. Ferenc korántsem volt olyan mintaapa, mint ahogy az kifelé látszott, ám soha nem kezelték a pszichiátrián, viszont a feleségét igen. Ő most is bent fekszik, erős nyugtatókat kap. Informátorunk szerint a családja sem tudja, meddig tartják kórházban az édesanyát, mert sokáig nem lesz olyan állapotban, hogy képes legyen elfogadni két kisfia halálát.

„Most sok kérdés felvetődik a családban: vajon mikor és ki temeti el a két kisfiút? Közös sírba kerülnek-e az apjukkal? Félő, hogy azon a szörnyű, pénteki napon Ferenc nemcsak két kisfia, hanem a felesége életét is elvette” – vélte az informátor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?