INSIDER

Az édesanya sikolya rázta meg a környéket: ezért végzett gyermekeivel a tatabányai apa

Két kisfiával végzett egy férfi Tatabányán, majd öngyilkos lett.
  • Szerző: Ripost

Rendőrök és fehér ruhás helyszínelők lepték el Tatabánya Bánhida városrészét, miután egy férfi brutálisan kivégezte két kisfiát. Egyikük 7, míg másikuk alig 9 éves múlt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tragédia hírére összetörtek az ismerősök és a barátok, hiszen egyvalamiben egészen biztosak voltak: hogy a pár imádja a gyerekeit. A férfiról és a gyerekeiről készült közös képek mindegyikén a kisfiaival mosolyog a kamerába, a legutolsó képről sugárzik a harmónia és a szeretet.

Fotó: Facebook

Így aztán hihető, hogy semmi előjele nem volt a tragédiának. A szomszédok soha nem gondolták volna, hogy a csodás édesapának ismert férfi ilyenre lenne képes.

„A gyerekek illemtudóak voltak, mindig köszöntek, rendesen voltak felöltöztetve, tényleg jó volt rájuk nézni. Teljesen kulturált családnak tűntek nekem” – mondta elszörnyedve az utcabeli asszony, hozzátéve: ő arra figyelt fel, hogy egy őrült sikolyt hallott.

Az anya ugyanis egy veszekedés után elment otthonról, és akkor ért haza, amikor a férje megölte a gyerekeiket.

„Félelmetes halálsikoly volt” – borzongott meg a nő, aki úgy tudja, az édesanya sikoltott. Amikor a nő rájött, hogy a férje – rajta bosszút állva – megölte közös gyerekeiket, az iszonyattól ordítani kezdett.

A Blikk információi szerint az elborult elméjű férfi ekkor még életben volt, ám percekkel később végzett magával. Bár a hangos sikoly hallatán a szomszédok azonnal tárcsázták a segélyhívót, a rendőrök pedig perceken belül a helyszínen voltak, már késő volt: apa és fiai holtan hevertek, az édesanya pedig sokkosan ült a ház előtt.

Az MTI információi szerint a férfinak korábban pszichés problémái voltak, ami miatt korábban kórházban is kezelték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?