INSIDER

Megrázó részletek a tatabányai családirtásról: elvágta a saját torkát a gyilkos apa

Először két kisfiával végzett Ferenc, majd elhatározta, semmiképp sem kerül rendőrkézre.
  • Szerző: Ripost

A sokat látott rendőröket is megviselte a múlt pénteki tatabányai családirtás helyszíne. A lakásban valóságos vérfürdő fogadta őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családfő egy vascsővel verte agyon 7 és 9 éves kisfiait, majd hazaérkező felesége életére tört. Adrienn-nek azonban sikerült az utcára menekülnie, miközben a szomszédok kihívták a rendőrséget.

Fotó: Facebook

Ekkor maradt magára a házban M. Ferenc, halott kisfiai a földön feküdtek, ő pedig döntött. Semmiképp sem akarta megvárni a rendőröket, nem akart élve kézre kerülni. A Bors biztos forrásból úgy értesült:

a férfi magához vett egy kést, berohant a fürdőszobába, beült a fürdőkádba, majd egy hatalmas metszéssel átvágta a saját torkát.

Ellentmondó információk jelentek meg arról, hogy mi váltotta ki a 40 éves mérnökből a féktelen pusztításvágyat. Az MTI korábban arról írt, hogy a családfő pszichiátriai kezelés alatt állt. Ezt azonban anyósa és ismerősei cáfolják, szerintük sem alkohollal, sem droggal, sem mentális problémákkal nem küszködött a szabadidejében egy feltörekvő alternatív metál együttesben gitározó férfi.

A információi szerint édesapja 20 évvel ezelőtti tragikus halála hagyhatott örök nyomot M. Ferenc lelkében. Talán már sosem derül ki, hogy miért pattant el a húr a múlt heti tragikus délelőttön.

És előjelekről sem tud senki beszámolni. M. Ferenc zenekara szombaton koncertezett volna egy újbudai rockklubban, a férfi büszkén mutogatta fiai képét a koncertek előtt, mindenki úgy látta, hogy a házaspár nagyon szereti egymást, a koncertjeire felesége is gyakran elkísérte.

Megkeresésünkre a rockklub közölte: a szombati koncertet lemondta a zenekar, a történteken pedig ők maguk is mélységesen megdöbbentek. A Bors úgy tudja, hogy az együttes tagjait szoros barátság fűzi egymáshoz, M. Ferenc rémtettéről senki sem akar nyilatkozni.

A férfi felesége a pénteki ámokfutás egyetlen túlélője. A Bors értesülései szerint az asszonyt továbbra is kórházba ápolják, teljesen összeomlott, egyelőre nincs olyan állapotban, hogy elhagyhassa az intézményt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?