HARCÉL

Szívszorító találkozás, elhunyt fiáról mesélt a gyászoló édesanyának a halottlátó

Marianna a mai napig nem hiszi el, hogy gyermeke öngyilkos lett.
  • Szerző: SK

Halottlátó segíthet a rendőröknek a gyilkossági ügyben. Tizenhét éve, fia rejtélyes halála óta nem nyugszik bele történtekbe Komlósi Marianna. Az akkor 19 éves István rejtélyes körülmények között eltűnt, több szemtanú szerint is a Tiszába ugrott. Az anyuka azóta sem hiszi el, hogy gyermeke öngyilkos lett. Noha a rendőrség nyomozott az ügyben, az iratok megsemmisültek.

„Tavaly tudtam meg, hogy a rendőrség öt évvel az eltűnése után egy adminisztrációs hiba miatt leselejtezte a fiam aktáját, így minden irat megsemmisült. Köpni-nyelni nem tudtam abban a pillanatban. Erre is csak azért derült fény, mert a körözési fotóját lecseréltettem egy frissebbre.” – mondta a Vasárnapi Blikknek Marianna, aki tisztában van vele, hogy gyermeke valószínűleg már nem él, de ki szeretné deríteni hogyan hunyt el.

István fotója a mai napig ott van a rendőrség honlapján az eltűnt személyek között

A nyomozást újra elrendelték, az anyuka emellett egy halottlátó segítségét kérte. Ő megerősítette azt, amit az édesanya gondol az ügyről.

„Többször is beszéltem az édesanyával, neki is elmondtam, hogy véleményem szerint a fiát megölték. Sikerült felvennem a kapcsolatot a lélekkel. Tisztán láttam, hogy az autóját leállításra kényszerítették, baseballütővel betörték a szélvédőjét, kirángatták és megverték. Aztán betuszkolták egy másik kocsiba, amivel elvitték, és egy kés is előkerült, amivel megölték” – mondta Kiss Kató, akinek az elhunyt fiatalember még egy nevet is megemlített, aki segíthet a megoldásban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?