BOZÓT

Sneider bepánikolt, az SS-tetoválás elrejtésére utasította a fiát. Fotók a tetoválószalonból

Miután sorozatosan kerülnek nyilvánosságra a Jobbik-elnök és családja újnáci nézeteiről szóló dokumentumok, Sneider pánikszerûen arra utasította a fiát, hogy rejtse el a mellkasára tetovált nagy méretû SS-feliratot. Megszereztük a "fedőakcióról" készült fotókat.
  • Szerző: Ripost

Sneider szövetkezni akar a baloldallal, még Gyurcsány Ferenccel is, így hát újabban titkolni próbálja a náci tanok iránti rajongását. Egyelőre kevés sikerrel, hiszen nap nap után kerülnek elő az újabb és újabb bizonyítékok.

 

A  Jobbik elnöke most szabályos pánikreakciót produkálva  arra utasította a fiát, hogy rejtse el a rátetovált SS-feliratokat. Még mielőtt ezeket is újra az ő fejére olvasnák.

Kiszedetni nem volt hajlandó!

Sneider fia apja határozott utasítására fel is keresett egy tetoválószalont és az SS-jelképek villámgyors lefedését kérte.

A náci tetoválást kiszedetni - ahogy fogalmazott - "elvi okokból" nem volt hajlandó, csak annak elfedését vállalta.

Az akcióról „belső használatra” fotók is készültek. A %% megszerezte a képeket.

Miért éppen az SS-ért rajong a Sneider család?

Mint korábban a %% elsőként megírta,  Sneider egyik fia feltűnő helyen, jól látható módon a hírhedt náci halálosztag az SS jelmondatát viseli magán, folyamatosan provokálva ezzel a környezetét.

 

A Jobbik elnök fiai, aki­k ellen rasszista erő­szak miatt hónapok óta tartó bírósági eljárás is zajlik,  barátaikkal együtt ré­góta kö­vet­nek szél­ső­sé­ges né­ze­te­ket, a náci tanok ra­jon­gói, példaképük a hír­hedt halál­osz­tag, az SS.

 A fiúk büszkék apjuk újnáci múltjára

Környezetükben gyakran tartanak kiselőadásokat a nácik rémtetteiről. Ked­ven­cük az a Hit­ler-idé­zet, amit az SS tagjai a mellkasukon viseltek.

Sneider egyik fia ezért varratta 7-8 centis betűkkel a mellkasára a náci jelszót: Becsületem a hűség, vagyis: Meine Ehre heißt Treue.

Ez a jelmondat egyenesen Adolf Hitlertől származik, aki így köszönte meg a hosszú kések gyilkos éjszakája után az SS hűségét…

 

Miután folyamatosan kerülnek napvilágra a Sneider Tamás náci nézeteiről szóló bizonyítékok, a Jobbik elnöke azonnal intézkedési tervet készített a még esetleg előkerülő újabb dokumentumok, filmek, képek eltüntetésére.  Akkor döntött így, amikor nyilvánosságra került a videó Heil Hitlerrel! – köszönő feleségéről. Ezután utasította idősebb fiát is a náci jelmondat elrejtésére.

 

A szíve fölött őrzi Hitler jelmondatát

A %% -nak  a tetoválószalonból sikerült megszereznie azt a képet, amikor a Jobbik-elnök utasítására pánikszerűen elfedik –  és nem kiszedik - a Sneider fiú mellkasán az SS jelmondatát.

 A Jobbik elnök fia végül ugyanis egy nagy méretű „germán” harcos fejtetoválással  csupán eltakarta a Hitler-idézetet.

Az újabb tetoválás közben fecsegő barátai szerint dacosan ezt mondta:

„Így legalább ott marad az SS a szívem fölött, de nem látja ez a sok köcsög!”

A Jobbik elnöke egyébiránt több interjúban, például a baloldali Népszavában is kijelentette, büszke fiaira és politikai támadásnak tartja, hogy „piszkálni merik őket”, illetve hogy rasszista erőszak miatt börtönbüntetést kért rájuk az ügyész.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?