BOZÓT

Sneider bepánikolt, az SS-tetoválás elrejtésére utasította a fiát. Fotók a tetoválószalonból

Miután sorozatosan kerülnek nyilvánosságra a Jobbik-elnök és családja újnáci nézeteiről szóló dokumentumok, Sneider pánikszerûen arra utasította a fiát, hogy rejtse el a mellkasára tetovált nagy méretû SS-feliratot. Megszereztük a "fedőakcióról" készült fotókat.
  • Szerző: Ripost

Sneider szövetkezni akar a baloldallal, még Gyurcsány Ferenccel is, így hát újabban titkolni próbálja a náci tanok iránti rajongását. Egyelőre kevés sikerrel, hiszen nap nap után kerülnek elő az újabb és újabb bizonyítékok.

 

A  Jobbik elnöke most szabályos pánikreakciót produkálva  arra utasította a fiát, hogy rejtse el a rátetovált SS-feliratokat. Még mielőtt ezeket is újra az ő fejére olvasnák.

Kiszedetni nem volt hajlandó!

Sneider fia apja határozott utasítására fel is keresett egy tetoválószalont és az SS-jelképek villámgyors lefedését kérte.

A náci tetoválást kiszedetni - ahogy fogalmazott - "elvi okokból" nem volt hajlandó, csak annak elfedését vállalta.

Az akcióról „belső használatra” fotók is készültek. A %% megszerezte a képeket.

Miért éppen az SS-ért rajong a Sneider család?

Mint korábban a %% elsőként megírta,  Sneider egyik fia feltűnő helyen, jól látható módon a hírhedt náci halálosztag az SS jelmondatát viseli magán, folyamatosan provokálva ezzel a környezetét.

 

A Jobbik elnök fiai, aki­k ellen rasszista erő­szak miatt hónapok óta tartó bírósági eljárás is zajlik,  barátaikkal együtt ré­góta kö­vet­nek szél­ső­sé­ges né­ze­te­ket, a náci tanok ra­jon­gói, példaképük a hír­hedt halál­osz­tag, az SS.

 A fiúk büszkék apjuk újnáci múltjára

Környezetükben gyakran tartanak kiselőadásokat a nácik rémtetteiről. Ked­ven­cük az a Hit­ler-idé­zet, amit az SS tagjai a mellkasukon viseltek.

Sneider egyik fia ezért varratta 7-8 centis betűkkel a mellkasára a náci jelszót: Becsületem a hűség, vagyis: Meine Ehre heißt Treue.

Ez a jelmondat egyenesen Adolf Hitlertől származik, aki így köszönte meg a hosszú kések gyilkos éjszakája után az SS hűségét…

 

Miután folyamatosan kerülnek napvilágra a Sneider Tamás náci nézeteiről szóló bizonyítékok, a Jobbik elnöke azonnal intézkedési tervet készített a még esetleg előkerülő újabb dokumentumok, filmek, képek eltüntetésére.  Akkor döntött így, amikor nyilvánosságra került a videó Heil Hitlerrel! – köszönő feleségéről. Ezután utasította idősebb fiát is a náci jelmondat elrejtésére.

 

A szíve fölött őrzi Hitler jelmondatát

A %% -nak  a tetoválószalonból sikerült megszereznie azt a képet, amikor a Jobbik-elnök utasítására pánikszerűen elfedik –  és nem kiszedik - a Sneider fiú mellkasán az SS jelmondatát.

 A Jobbik elnök fia végül ugyanis egy nagy méretű „germán” harcos fejtetoválással  csupán eltakarta a Hitler-idézetet.

Az újabb tetoválás közben fecsegő barátai szerint dacosan ezt mondta:

„Így legalább ott marad az SS a szívem fölött, de nem látja ez a sok köcsög!”

A Jobbik elnöke egyébiránt több interjúban, például a baloldali Népszavában is kijelentette, büszke fiaira és politikai támadásnak tartja, hogy „piszkálni merik őket”, illetve hogy rasszista erőszak miatt börtönbüntetést kért rájuk az ügyész.

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?