Sneider Tamás

22 találat
POLITIK

Káosz a Jobbikban: Sneider Tamás lemond a parlamenti alelnökségről, kilép a frakcióból

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás. A politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi médiaoldalán.

BOZÓT

Megint lebukott Sneider Tamás, most náci pólóban bulizott

Ezt a márkát már sok helyen betiltották, például a német parlamentben is; de a politikus azért büszkén feszített benne a családi partin...

BOZÓT

A Jobbik elnöke durván rátámadt Curtisre

Sneider Tamás a Jobbik elnöke érthetetlen módon rátámadt a kábítószer rabságából éppen kiszabaduló híres rapperre. Egy Facebook bejegyzésben gusztustalannak, sőt "nemzetellenesnek" titulálta és még kufárkodással is megvádolta.

BOZÓT

Betiltották a magyar viseletet a Jobbikban. Tilos lett a Bocskai-kabát

Ahogy korábban Vona Gábornak, most az exskinhead Sneidernek kellett átöltöznie, hogy így is kifejezze a Jobbik teljes irányváltását. Ez a pártnál szorgosan tevékenykedő Soros-tanácsadók határozott és "visszautasíthatatlan" kérése. Nincs több magyarkodás,

HARCÉL

Kilépett a Jobbikból Hegedűs Lórántné

"Posztkommunistákkal történő bármilyen közösségvállalás ellentétes neveltetésemmel és személyes meggyőződésemmel" - írta a közösségi oldalán Hegedűs Lórántné.

BOZÓT

Megszereztük Sneider újnáci dossziéját. 2. rész. Cigány- és zsidóverés a Szépasszonyvölgyben

A Jobbik mai elnöke a rendszerváltozás zűrzavarát kihasználva éveken keresztül volt vezére olyan észak-magyarországi újnáci rohamosztagoknak, amelyek rasszista terrorral, véres fizikai erőszakkal tartottak rettegésben sok ezer embert. Rendőrségi és bíró

Megszereztük Sneider Tamás újnáci-dossziéját. A Jobbik elnöke saját cigány- és zsidóverő módszert dolgozott ki. 1.rész

Sneider azzal tett szert nagy tekintélyre az újnácik körében, hogy egy speciális zsidó- és cigányverő módszert fejlesztett ki. Kapcsolatban állt német és osztrák újnácikkal, nyilas lapot is terjesztett. A RIPOST megszerezte az erről szóló dokumentumokat.

HARCÉL

Így farag a nácikból demokratákat az ellenzék

A Jobbik jelenlegi frakcióvezetője, a zsidó képviselők listázását szorgalmazó Gyöngyösi Márton 2012-ben még a nácizmus megtestesítője volt a balliberálisok szemében, ma viszont szövetséges, akit valamennyi ellenzéki párt menteget.

HARCÉL

Vagy megszűnik a Jobbik, vagy ellenáll

Rendkívüli kongresszust tart a párt újabb számvevőszéki büntetése miatt a Jobbik - jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Sneider Tamás elnök.

RIPOSTER

Gyurcsány kaszált a legtöbbet 2018-ban is

Az erre kötelezett vezető politikusok időben leadták vagyonnyilatkozatukat. Mint az összesítésből kitűnik, 2018-ban is Gyurcsány Ferenc, a DK elnök-frakcióvezetője kereste a legtöbbet a parlamenti képviselettel rendelkező pártok vezetői közül.

HARCÉL

Újabb botrány, Sneider a cigányokat is agyonüti

Újabb botrányos hangfelvétel került elő Sneider Tamásról. A Jobbik elnöke a karlendítős, náci botrány után most arról beszélt, hogy ő akár a cigányokat is agyonüti.

BOZÓT

Sneider bepánikolt, az SS-tetoválás elrejtésére utasította a fiát. Fotók a tetoválószalonból

Miután sorozatosan kerülnek nyilvánosságra a Jobbik-elnök és családja újnáci nézeteiről szóló dokumentumok, Sneider pánikszerűen arra utasította a fiát, hogy rejtse el a mellkasára tetovált nagy méretű SS-feliratot. Megszereztük a "fedőakcióról" készült f

BOZÓT

A szocialisták jól kitoltak a Jobbik elnökével

Egy jogerős ítélet szerint szkinhednek lehet nevezni Sneider Tamást. Az ítélet az után született tavaly, hogy a Jobbik elnöke beperelte Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselőt, aki egy tévéinterjúban szkinhednek nevezte. A szocialisták ma már szemet hunynak a

INSIDER

Gulyás Gergely: A kormány nem vesz részt az EP-vitán

Az újabb vita Magyarországról az Európai Parlamentben (EP) minden indokot nélkülöz, és a kormány nem vesz részt rajta - jelentette ki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

BOZÓT

Bottal verte szét egy ember arcát a Jobbik elnöke, a mozgássérült férfi képtelen volt elmenekülni

Bottal és kábeldarabokkal verte szét egy mozgássérült férfi arcát Sneider Tamás a Jobbik elnöke. A Ripost megszerezte a gondosan titkolni próbált ügy aktáit. A bíróság jogerősen börtönbüntetésre ítélte Sneidert a súlyos bűncselekmény miatt.

HARCÉL

Botrány! Sneider Tamás szerint jobb a muszlim, mint a zsidó

Újabb bizonyíték került elő, miszerint a Jobbik elnöke antiszemita kijelentést tett. Egy elfeledett hangfelvételen hallható, hogy Sneider Tamás szerint ha valaki a muszlim hitbe tér be, még mindig jobb, mintha zsidó lenne.

HARCÉL

A Facebook cenzúrázta a Hír TV-t

Ismét sanda gyanú ébredhet a konzervatív sajtó munkatársaiban, netán csak nem a kettős mérce durva megnyilvánulásával találkoztunk ismét? A Hír TV egy jobbikos esküvőn készült, "enyhén" náci mellékzöngéjű felvételt posztolt, de a jelek szerint a Facebooko

BOZÓT

Még az esküvőjén is Hitlert éltette a Jobbik-elnök felesége

A nácik iránti rajongását még az esküvőn is fontosnak látta demonstrálni Sneider Tamás felesége. Nem rejtette véka alá, hogy kiknek a nézeteit vallja. Heil Hitler! - azaz Éljen Hitler! - így üdvözölte a násznépet, természetesen a náci karlendítés kíséreté

POLITIK

Vona hallgat, Sneider kussol, Gyöngyösi lapít. Toroczkai Dugovics Titusz?

Ásotthalmon eltemették a Jobbikot. Új párt lett a MI HAZÁNK MOZGALOM. Vona Gábor buta pávatánca, a muszlim haverkodás, a piszkos zsidózástól a hanuka-hódolatig terjedő összevisszaság megtette a hatását. Szombaton a párt tömegei kihátráltak a "lélekrablókn

BOZÓT

A náci SS jelszavát tetováltatta magára a Jobbik-elnök rasszista erőszakkal megvádolt fia

Régóta követnek szélsőséges nézeteket, a náci tanok rajongói, a hírhedt rohamosztag, az SS hívei a Jobbik elnökének fiai, akiket rasszista erőszak miatt a héten állítottak bíróság elé. Kedvencük egy Hitler-idézet.

BOZÓT

Betiltják a Facebookot a Jobbikban

Az új elnökséget feldühítette, hogy a párt belső ellenzéke, az élen Toroczkai Lászlóval, Novák Előddel és Dúró Dórával, az elmúlt időszakban rendszeresen a Facebookon tette közzé véleményét a Vona-féle politikával szemben.

INSIDER

Csúnya lebukás: A Jobbik alelnöke eltitkolt egy vadászbirtokot

Páratlan panoráma, fényűző vadászház a Mátra tetején. Több tízmilliós érték... de nem szerepel Sneider Tamás vagyonnyilatkozatában! Elfelejtette, hogy van neki?!