OLDALVONAL

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.08.18.

„Játszott már sok helyen külföldön" - Gólerős csatárral erősített a Fradi

Suriname-i labdarúgóval erősít a Ferencváros. A 31 éves Virgil Misidjan érkezik a zöld-fehérekhez.

A szaúdi másodosztályból erősíti meg csatársorát a Ferencváros, amely a 31 éves Virgil Misidjant szerződteti - számolt be az átigazolásról a Fradi hivatalos oldala. A szélső Hollandiában nevelkedett és játszott, a Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen ismerheti őt. A Vura becenevű támadó a Willem II-ben nőtt fel, innen igazolt 20 évesen a Ludogorechez, ahonnan öt év múlva, 49 góllal és 36 gólpasszal a háta mögött 3 millió euróért a német elsőosztályú FC Nürnberghez került 2018-ban.

Virgil Misidjan
Virgil Misidjan a Ferencvárosnál folytatja

Az első szezonjában 25-ször lépett pályára, 1 gólig és 2 gólpasszig jutott, 2019 nyarán keresztszalag-szakadást szenvedett,több, mint egy évet kihagyott. 2021 januárjában ingyen került a PEC Zwolléhoz, majd fél év múlva a Twentéhez. A Twentében 2 év alatt 71 meccsen 13 gólt szerzett. Innen a szaúdi élvonalbeli kiscsapat az Al-Tajhoz került, ő és a csapat is gyengén teljesített, kiestek az élvonalból - írja a Magyar Nemzet.

A suriname-i játékos értékét 2,5 millió euróra becsüli a Transfermarkt.

Marquinhos távozásával mindenképpen szerettünk volna a bal oldali, szélső támadó posztra egy olyan játékost igazolni, aki azonnal a segítségünkre tud lenni. Úgy gondoljuk, hogy Virgil mind játékstílusában, mind nagy tapasztalatával megfelel ennek a kritériumnak. Gólerős játékos, aki a társainak és saját magának is helyzeteket tud kialakítani. Ezt már bizonyította az elmúlt évek során. Az volt a cél, hogy egy olyan játékost szerződtessünk, aki azonnal be tud integrálódni. Játszott már sok helyen külföldön, sok tapasztalattal rendelkezik, úgyhogy bízunk benne, hogy kvalitásával nagyon hamar a csapat segítségére tud lenni” – mondta Misidjan igazolásáról a Fradi sportigazgatója, Hajnal Tamás.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek