Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.08.17.

„Lelkileg nagyon nehéz volt" - Varga Barnabás arcmaszkban tért vissza a Fradiba

A Ferencváros 1-0-ra verte odahaza az Újpestet a labdarúgó NB I 4. fordulójának rangadóján. Varga Barnabás visszatért a sérülése után.

A címvédő Ferencváros hazai pályán 1-0-ra nyert az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati rangadóján. Pascal Jansen vezetőedző irányításával a zöld-fehérek három meccs után százszázalékos mérleggel, kapott gól nélkül állnak a bajnokságban. A Ferencváros sorozatban a 17. sikerét aratta ősi riválisa ellen. Varga Barnabás kezdőként szerepelt.

Varga Barnabás
Varga Barnabás visszatért a sérülése után Fotó: Török Attila

Varga Barnabás a júniusi Eb-n többszörös arccsonttörést, valamint agyrázkódást szenvedett. Azóta 55 nap telt el, és az Újpest ellen végig pályán volt.

Lelkileg nagyon nehéz volt megélni az utóbbi 55 napot, főleg amikor a csapat tétmeccseket játszik, nem jó érzés a lelátóról nézni. Nagyon örülök, hogy végre újra játszhatok. Az Újpest ellen az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, nem rúgtuk be ezeket, hála istennek a végén sikerült. Végig bírtam erővel, bár rendesen elfáradtam, 2 hónapot hagytam ki, örülök, hogy így tértem vissza.

- mondta Varga az M4 Sportnak.

A Ferencváros sorozatban a 17. sikerét aratta ősi riválisa ellen. Összességében ez volt a 242. derbi, a zöld-fehérek immár 119 győzelemmel, 62 döntetlennel és 61 vereséggel bírnak az örökmérlegben.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek