MANIMÉKER

Pénzed van az OTP-ben, és nem is tudsz róla!? Nézz utána!

Meglehet, több tízezer forint vár arra, hogy elvidd. Ráadásul ez talált pénz, és csakis a tied, kizárólag te tarthatsz rá igényt. Érdemes körülnézni a komódban, a régi iratok közt, esetleg megkérdezni a szülőket, nagyszülőket, hogy annak idején váltottak-e gépkocsi-nyereménybetétkönyvet. Ha igen, akkor mutatjuk a listát, amit fontos megnézned.
  • Szerző: F. G.

Újabb sorsolást tartottak a még forgalomban levő gépkocsi-nyereménybetétkönyvekből, és az OTP ismét közzétette azoknak a betétkönyveknek a listáját, amikért nem jelentkeztek a nyertesek. Nem hinnéd, de több száz ilyen gépkocsi van.

Talán még mindig gazdájára vár az a betétkönyv, amit már kétszer is kisorsoltak, egyszer 1982-ben, egyszer pedig 1994-ben.

A nyeremény nem évül el, a nyertesek a kisorsolt autó sorsoláskori árára tarthatnak igényt.

De nem csak a nagyszülők lehetnek, lehettek feledékenyek, hiszen ezt a fajta nyereménybetétkönyvet most is lehet váltani, és az újonnan sorsolt járművek már több millió forintot érnek!

 

Az OTP Bank fiókokban, a postán vagy a takarékszövetkezeteknél váltott betétkönyv esetében is a nyereményigény az OTP Bank fiókjaiban érvényesíthető. Ehhez a nyertes betétkönyvet, vagy az azt helyettesítő igazolást kell bemutatni.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?