Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.25.

"Reményt és örömet hoztál!" – szívszorító módon emlékezett meg édesapjáról Robin Williams fia

Az elhunyt színész a napokban ünnepelte volna a 73. születésnapját.

Az egész világot megrázta, amikor 2014-ben, 63 éves korában elhunyt a kiváló színész és komikus, Robin Williams. A sztár önkezével vetett véget az életének: a közönség már csak a halála után tudta meg, hogy a sztár – aki humorával, tehetségével és ikonikus szerepeivel emberek millióit nevettette meg világszerte – Parkinson-kórban szenvedett.

Mrs. Doubtfire
Robin Williams ikonikus szerepeivel emberek millióit nevette meg világszerte / Fotó: Collection ChristopheL via AFP

Zak Williams, a színész 41 éves fia a napokban megható posztban emlékezett meg az X-en (korábban Twitter) elhunyt édesapjáról, aki július 21-én ünnepelte volna a 73. születésnapját.

Apa, a 73. születésnapodon emlékezem rád, mert annyi reményt és örömet hoztál a világnak. Nem telik el úgy hét, hogy valaki ne osztaná meg velem, hogyan segítetted át egy sötét vagy nehéz időszakon. Annyira hálás vagyok, hogy a fiad lehetek. Örökké szeretlek

– írta bejegyzésében Zak, Robin Williams rajongói pedig a kommentszekcióban folytatták a sztár dicséretét.

Boldog születésnapot édesapádnak. Emberek millióit inspirálta, annak ellenére, hogy voltak sötét pillanatai. Engem arra ösztönzött, hogy önmagam legyek. Még mindig azt kívánom, bárcsak itt lenne ennek a generációnak. Nagyon vicces ember volt. Köszönöm, hogy megosztottad

– idézet a hozzászólásokból a Life.hu.

Nem véletlen, hogy rengeteg ember emlékszik úgy Robin Williamsre, mint egy fantasztikus apafigurára, mivel a filmvásznon gyakran játszott olyan karaktereket — például a Holt költők társasága című filmben is —, ezzel pedig milliók példaképévé válhatott.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek