Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.22.

Hollywood kedvenc sztárjáról lehullt a lepel: „Hiperparanoiás volt, nem nézhettünk a szemébe se!"

Timothée Chalamet–ről eddig csupa szépet és jót lehetett hallani. Hollywood új üdvöskéje azonban mégsem az a kedves, visszahúzódó fiú, akinek eddig gondolták.

Hollywoodban nem szokatlan, ha sztárallűrökről, balhékról hallunk. Épp ezért becsüli meg a szakma és a rajongók is azokat a hírességeket, akik a hírnév ellenére sem szálltak el maguktól. Ilyennek tűnt a Dűne és a Wonka sztárja, Timothée Chalamet is, aki fiatalkora ellenére hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, akik eddig élőben sem csalódtak a színészben. Azonban úgy tűnik, ez változni fog. 

Hollywood
Hollywood ifjú sztárja, Timothée Chalamet eddig kedvességéről és humoráról volt ismert Fotó: AFP

Hollywood üdvöskéje paranoiás és toxikus

A Bob Dylan-ről szóló legújabb filmje forgatásán mutatkozott meg a színész igazi énje. Kollégái arról meséltek, hogy még az is meg volt tiltva nekik, hogy a színészt megközelítsék, hacsak nem volt muszáj.

Timothée Chalamet hiperparanoiás volt" – nyilatkozta az egyik New Jersey-i stábtag. "Nem nézhettünk a szemébe, és az is meg volt tiltva, hogy egyáltalán bemutatkozzunk neki.

Állítólag az egyik produkciós asszisztenst is kiátkozta, amiért az véletlenül lefotózta a sztárt is, miközben a napfogyatkozásról készített felvételeket. Chalamet ezért dührohamot kapott, és kitöröltette az összes képet. Az incidens után pedig megtiltatta, hogy a közelében bárki mobiltelefont használjon.

Timothée Chalamet senkire nem volt tekintettel

Az egyik forgatási napon az utolsó pillanatban egymaga elfoglalt egy teljes lakókocsit, amit mosdóknak alakítottak ki. Ezzel megnehezítette az összes többi stábtag számára, hogy eljuthassanak a mellékhelyiségbe. Közel 300 embernek kellett ezért hosszú sorokban várakoznia a többi helyiség előtt.

Egyszerűen nem törődött senki mással, csak saját magával

– mesélte egy másik stábtag. A sztár állítólag azt sem bírta elviselni, ha bármelyik munkatársuk megnézte a próbákat. Különösen utálta saját fénydublőrét.

Hollywood
Hollywood nagy reménysége Timothée Chalamet, már Oscar-díjat is kapott Fotó: NurPhoto via AFP

Eddig példaképnek tartották

A Dűnebeli partnere, Zendaya mellett Timothée Chalamet is példaképnek számított a fiatalok körében. A Z-generáció tagjai pont ezért szerették a sztárt, mert egy kedves, humoros, visszahúzódó fiúnak tűnt, ami manapság ritkaságnak számít.

Fantasztikus érzés, hogy van egy olyan Z-generációs sztár, aki igazán rendesnek és jó embernek tűnik, akire felnézhetünk – nyilatkozta egyik rajongója, aki hosszú órákat várt a tűző napon csak azért, hogy találkozhasson kedvenc színészével.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek