LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Színészek, akik lába alól kicsúszott a talaj – Van kiút?

A rossz döntések előbb-utóbb megbosszulták magukat.

Szerző ripost

Alkohol és drogok; a feszített életmód és a siker gyakori velejárói. Összeállításunkban olyan magyar színészek sorstörténetét szedtük egy csokorba, akik megküzdöttek - vagy még küzdenek - a démonaikkal.

Molnár Gusztáv

A színész felesége, Vivien csütörtökön jelentette be, hogy nem tudja tovább tolerálni férje alkoholfüggőségét és bipoláris zavarát, ezért elválik tőle. A kisgyermekes édesanya a Borsnak azt állította, hogy a színész az elvonón is telefonon keresztül terrorizálta őt minden nap. Gusztáv otthagyta a rehabot, mert nem találta megfelelőnek a terápiát. Mivel azonban sem filmes, sem színházi munkákat nem kap már jó ideje, kérdéses, mi lesz a sorsa az egykor népszerű színésznek.

Fotó: LifeTV

Mészáros Árpád Zsolt

A MÁZS művésznevű operettsztár tavaly áprilisban, kamerák előtt vallotta be, hogy alkoholizmusban szenved. A koronavírus miatti bezártság és munkanélküliség a legrosszabbat hozta ki belőle, a pohár után nyúlt, ami végül mindennapos tevékenységgé vált az életében.

"Én el akartam menni orvoshoz is, amikor meghoztam a döntést. Felhívtam Zachert, hogy tudna-e segíteni nekem, mert nem voltam olyan állapotban. Éreztem, hogy nem úgy viszonyulok a családomhoz sem, sokkal agresszívebb voltam, állandóan sírtam minden este, ahogy megittam az első pohár boromat" - mondta el akkoriban a Tények Plusznak a színész.

MÁZS szerencsésnek mondhatja magát, mert idejében segítséget kért: az önreflexiónak köszönhetően pedig újra egyenesbe jött, és munkákban sem szűkölködik.

Fotó: Ripost

Stohl András 

A színész ma már példás, ötgyermekes édesapa, de tizenkét évvel ezelőtt óriási pofont kapott az élettől: ittas állapotban karambolozott, aminek következtében nemcsak a közvélemény hurcolta meg, de tíz hónap börtönbüntetést is kapott. Stohl nem először került hasonló helyzetbe: 2002-ben ugyancsak balesetet szenvedett, akkor majdnem az életébe került a felelőtlenség. Az utóbbi években azonban teljesen megváltozott: az éjszakába nyúló bulikat már hanyagolja, és esze ágában sincs többé kísérteni a sorsot.

Fotó: Szabolcs László

Hujber Ferenc

A kétezres évek elején a legkeresettebb magyar színészek közé tartozott, aminek következtében őt is elérte a kísértés: az alkohol rabja lett, és bizony a drogokat sem vetette meg. Két gyermeke édesanyja egy ponton túl nem bírta tovább és elvált tőle, ami elég nagy pofon volt Hujber számára ahhoz, hogy új életet kezdjen. Londonba költözött, ahol civil munkát vállalt, újranősült és megszületett a harmadik gyermeke. Legutolsó interjúját tavaly adta, akkor arról beszélt, hogy végleg leszámolt a káros életmóddal.

Fotó: Ripost

Szabó Győző

A Valami Amerika másik nagy sztárja szintén a kétezres évek elején került bele az ördögi körbe: a heroin rabja lett. Küzdelmeiről film is készült Toxikoma címmel, amiből kiderül, hogy a neves pszichiáter, Csernus Imre segített neki a leszokásban, így már közel két évtizede tiszta. Állítása szerint az életéről készült film semmi ahhoz képest, amin a valóságban keresztülment, és bár majdnem ráment az egészsége és a családi élete, ma már példás családapa, férj és még mindig sikeres színész.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!