Lehullt a lepel Hujberről: Új családja van Angliában

Nem lehetett biztosan tudni semmit Hujber Ferencről, aki most egy régóta lappangó hírt erősített meg lapunk érdeklődésére. Feleségével és egy hónapos kisfiával él Angliában.

Szerző Ripost

Száznyolcvan fokot fordult Hujber Ferenc élete, aki az egyik legsikeresebb magyar színészként úgy döntött, másra vágyik, s elhagyta Magyarországot. Immáron három éve Angliában él, de mindeddig nem sokat lehetett róla tudni, azon kívül, hogy hangtechnikusként és pincérként is kipróbálta magát, s jelenleg is civil munkája van – írta a Bors.

A Konyhafőnök VIP műsora miatt nemrég ugyan hallatott magáról, és tavaly novemberben láthattuk őt a képernyőn, s egyúttal azt is, hogy mennyire megváltozott. Kiszőkített hajjal, lefogyva, szálkásra gyúrva jelent meg, de ami ennél is nagyobb változás, hogy titokzatos barátnőjét már feleségeként emlegette egy interjúban.

Legutóbb szálkásra gyúrva versenyzett a Konyhafônök VIP-ben Hujber Ferenc – Fotó: RTL

– Azt mondtam utána a feleségemnek, hogy szerintem kipihentem az elmúlt 15 évet, a feltornyosult stresszt és fáradtságot, erre volt szükségem – csúszott ki a száján a Fókusz kamerája előtt a színésznek, amikor a karanténidőszakról faggatták.

S mint kiderült, nem csak véletlen elszólás volt, Hujber időközben valóban elvette kint élő, magyar kedvesét, a Bors pedig azt is megtudta, hogy nemrég háromszoros apuka lett. Történt ugyanis, hogy megkerestük a hétvégén a volt felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia esküvője miatt, ugyanis kiszúrtuk, hogy az UFO együttes egykori vörös démonja is újra elkelt. A színésszel folytatott telefonbeszélgetésünkből kihallatszott, hogy Cynthia két gyermekének, Noelnek és Noának az édesapjaként természetesen elsők között értesült az eseményről, s nagyon örül is a frigynek, de nem kívánt nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy „ő kiszállt a médiából, s jó ideje csendes és nyugodt életet él feleségével, s immáron egy hónapos kisfiával”.

Csendes, nyugodt életet él Angliában új feleségével és harmadik gyermekével Hujber Ferenc

A színész azt is hozzátette, a házassága, harmadik gyermeke és boldogsága, úgy tudja, rég nem titok idehaza, de úgy érzi, ennyi információ bőven elég róla. A Bors úgy tudja, az egykori álompár, Hujber és exneje, Cynthia kiváló viszonyt ápolnak, kölcsönösen örülnek egymás boldogságának, s a színész két közös gyerme­kükkel napi internetes kapcsolatban áll, s rendszeresen hazautazik hozzájuk.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!