LOVE

Szerző ripost

4 hónapja

Részleteket árult el kislánya születéséről Stohl András

A színész ötgyermekes édesapává vált.

Szerző ripost

Július 22-én megszületett Stohl András ötödik gyermeke. A kicsi a Stohl Bella Julianna nevet kapta, és azóta is bearanyozza a szülei mindennapjait. A népszerű színész most a Mokka stúdiójában árult el részleteket a kis jövevényről és az új életükről.

"Nagyjából az ember tudja, mire kell számítani, de amikor ott volt Vica és jöttek a fájások, férfiként nagyon nehéz volt ott lenni, mert tudsz igazából mit csinálni" - fogalmazott Stohl András, aki szerint a nő döntése, hogy szeretné-e, ha a férfi mellette lenne a szülőszobán. 

Fotó: Szabolcs László

András mindenben segít a baba körül, lesi a felesége, Vica kívánságait, és igyekszik minden terhet levenni a válláról.

Pici kis dolgokban segítek, de ezek szerintem nagyon fontosak. Hogy átveszem a babát, hogy egy picit piperézhessen, a napi rutint elvégezhesse, hogy szoptatás közben odaadom a vizét, hogy ne kelljen felállnia. Ha ott vagy a kedvesed mellett, az már sokat segít.

A színész most 55 éves, és úgy érzi, egészen másként viselkedik az ötödik gyermekével apaként, mint 25 évesen. Lányai, Luca, Rebeka, Franciska, és fia, Andriska óriási örömmel és szeretettel fogadták a húgukat.

"Ahogy a lányok viszonyulnak a kicsihez... Például Franciska tizennégy évesen. Annyi szeretet van a szemében. Jó látni, milyen elképesztő az, ahogy egy nőnemű ember ránéz egy kisbabára, és mennyire más, ahogy a kisfiam, Bandi néz rá" - mondta el Stohl, viccesen hozzátéve, hogy Andriska már focizni szeretne a húgával.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!