5 éve

Borzasztó tragédia: Váratlanul elhunyt az ismert magyar modell

Hihetetlenül fotogén volt, minden ruha jól mutatott rajta, divatlapokból, plakátokról szinte mindenki ismerte õt.

Szerző Brenner Balázs

Szomorú hír jelent meg a sajtóban: váratlanul elhunyt az egyik legismertebb férfimodell! Attila halála emberek százait rázta meg, hiszen az életerős, vidám férfit az elmúlt húsz évben ezrek ismerték meg, és szerették. A modell később a legismertebb magyar chippen­dale-trió tagja lett, műsoraikkal pedig nők ezreinek szerzett örömet. Futótűzként terjed a gyászhír a közösségi oldalon, egyik kollégája, barátja szerint nem is csoda.

"Én 1996-ban, egy divatbemutatón láttam őt először. Magasságával, arányaival, sármjával vonzotta még a férfitekinteteket is. A lányok odavoltak érte. És hihetetlen fotogén volt, minden ruha jól mutatott rajta, divatlapokból plakátokról szinte mindenki ismerte őt. A közös sikereinknek körülbelül három éve a betegsége vetett véget"

– emlékezett Györe Péter a Borsnak.

Könyves Tamás, azaz Tommyboy is jól ismerte Attilát, utoljára a betegségéről is beszéltek.

"Talán két éve találkoztunk, az utolsó közös munkánkra tartottunk, és bár nem nagyon szeretett, mégis beszélt a betegségéről. Nagyon jó fej srác volt, az egyik legprofibb modell. Világcégek reklámoztak vele, öltöny- és ingmárkák arca volt éveken át. Amit lehetett, megpróbált, hogy meggyógyuljon, sajnos azonban nem sikerült neki"

– mondta Tommyboy a lapnak.

Szerző Brenner Balázs

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!