Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.09.02.

„A barátnőm azt hazudta, hogy a baba az enyém, de nem az – most rettegek elmondani a családomnak”

A fiatal férfi boldog volt, amikor azt hitte, hogy a barátnőjével, – aki azóta már csak az exe – az első gyermeküket várják, azonban kiderült, hogy a baba nem az övé…

A tanácstalan férfi egy szakembertől kért segítséget, miután megtudta, hogy a barátnője nem is az ő babáját várja, az örömhírt pedig már az egész családnak elmondta. 

terhes, várandós, anyuka, kismama, terhesség
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Hat hónapja jártam a barátnőmmel, amikor elmondta, hogy terhes. Ez nem szerepelt a terveink között – én 21 éves vagyok, ő pedig csak 19. Amikor megtudtam, nagyon megijedtem, és aggódtam, hogy mit fognak gondolni a szüleim és a barátaim. Nehéz volt feldolgozni, de anyukám és apukám támogattak, és a nagyszüleim is. Miután a családom túllépett a sokkon, izgatottak lettek a baba miatt

– kezdi beszámolóját a névtelen férfi, majd így folytatja:

Most viszont minden romba dőlt, mivel a barátnőm volt legjobb barátja elmondta, hogy a baba nem az enyém. Veszekedtek a barátnőmmel, és hogy visszavágjon neki, elmondta nekem az igazságot a babáról.

A fiatal ezután kifejti, hogy szembesítette barátnőjét a történtekkel, aki nem is tagadta a dolgot, mindent beismert. 

„Szembesítettem a barátnőmet, és beismerte, hogy igaz. Úgy tűnik, az időpontok alapján nincs esély arra, hogy a baba az enyém legyen. De ahelyett, hogy rám és a családomra gondolt volna, és megbánást mutatott volna a megcsalásért és a hazugságért, inkább azon akadt ki, hogy a barátnője elmondta nekem az igazságot! 

Vége van köztünk. Nem tudok együtt lenni valakivel, aki ilyen könnyedén hazudik egy ilyen komoly dologról. Még nem volt bátorságom elmondani a családomnak, mert tudom, hogy nagyon meg fogja őket viselni. Szükségem van egy kis tanácsra”. 

Coleen, a Mirror tanácsadója pedig így válaszolt a tanácstalan férfinak: 

Kérlek, mondd el a családodnak, és hagyd, hogy melletted legyenek. Nem vagy felelős az exbarátnőd viselkedéséért vagy hazugságaiért. Lehet, hogy a családod újra megdöbben és csalódott lesz, de nem lesznek dühösek rád. Csak annyit kell mondanod: „Sajnálom, rossz hírem van, a barátnőm beismerte, hogy a baba nem az enyém, és már nem vagyunk együtt”.

A szakértő azt is elmondta, hogy a sokszor az igazság kimondása sokkal nehezebb, mint maga az igazság. 

„A kimondás gondolata rosszabb, mint maga az igazság kimondása, de amikor megteszed, hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni. A szüleid talán titokban még örülni is fognak, mert biztos vagyok benne, hogy aggódtak amiatt, hogy 21 évesen ilyen nagy felelősséged lesz. Tudom, hogy ez borzasztó számodra, és nem csak a babáról van szó – az exed megcsalt, és a kapcsolatotok véget ért. Ez rengeteg mindent jelent, amit fel kell dolgoznod”

– írja a Mirror

De úgy gondolom, hogy ha visszatekintesz erre az időszakra, hálás leszel annak a barátnak, aki elmondta az igazságot, mert az exed talán tovább hazudott volna, és csak évek múlva derült volna ki az igazság. Most már tudod, hogy milyen ember ő, és hogy jobb nélküle. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek