Létrehozva: 2024.08.31.

"A fenekemre csúsztatta a kezét" - rákos kismamát molesztált egy perverz férfi

Vivien a boltból tartott hazafelé, amikor útba igazítást kért tőle egy férfi. A fiatal nő készségesen segített a férfinak, ám az a következő pillanatban már fogdosni kezdte őt. A 24 éves nőt lesújtotta, hogy 9 hónapos terhes kismamaként sincs biztonságban.

Vivien 12 hetes terhes volt, amikor észrevett a nyakán egy csomót, amivel azonnal orvoshoz fordult. Az orvosok lesújtó diagnózist állítottak fel: Viviennek nyirokrákja van. Az igen agresszív daganattípus ellen Vivien az elmúlt hónapokban olyan kemoterápiás kezelést kapott, mely nem veszélyezteti gyermekét, ám neki esélyt ad a gyógyulásra. Vivien jelenleg a 9. hónapban tart, és az utóbbi hetekben igazi remeteként élt, így teljesen feldúlta az az inzultus, ami a napokban érte.

Vivien álmába nem gondolta, hogy 9 hónapos terhes nőként is veszélyben lehet / Fotó: olvasói

Vivien épp a boltból jött hazafelé, mikor egy idegen férfi útba igazítást kért tőle. Bár a fiatal nő sietett, mert épp főzni akart, megállt, hogy segítsen a 30 év körüli, teljesen átlagosnak tűnő férfinak.

Mivel borzasztó meleg volt, megkértem, hogy jöjjön be velem a lépcsőházba, ott megpróbálok neki segíteni a GPS alapján

— magyarázza Vivien, aki ekkor még udvariasnak gondolta a férfit, aki azonnal elvette tőle a boltban vásárolt holmikat, hogy ne neki kelljen cipelnie. Mikor Vivien rákeresett a férfi által keresett házszámra, rájött, hogy valószínűleg nincs ilyen, így gyanút fogott.

Mondtam neki, hogy szerintem rosszul emlékszik a házszámra, mert úgy tűnik nincs ilyen. Azzal próbáltam lerázni, hogy mondtam neki merre felé próbálkozzon, de ekkor bókolni kezdett nekem, majd hirtelen a nyakamba borult és megölelt

— meséli a megdöbbentő részleteket Vivien, aki annyira lefagyott, hogy pillanatokig nem tudta lereagálni a helyzetet, ám ekkor a férfi továbbment és egész egyszerűen megfogta a nő fenekét.

Egyszer csak megéreztem, hogy a fenekemre csúsztatta a kezét. Rémes volt. Azonnal ellöktem a kezét és olyan gyorsan felszaladtam az emeletre, ahogy csak tudtam

— emlékezik vissza a fiatal édesanya, aki azonnal magára zárta a lakása ajtaját, hiszen borzasztóan megijedt, hogy esetleg követheti az aberrált férfi. A fiatal nő szerint ez volt a legjobb, amit tehetett, hiszen ki tudja, mit tesz a férfi, ha kiáltozni kezd vele. Természetesen Vivien azóta el sem meri hagyni a lakást, mert retteg tőle, hogy esetleg követi majd a beteges hajlamú férfi.

Vivien pozitívan tekint a jövőre / Fotó: olvasói

Borzasztóan ijesztő ez az egész. Ráadásul megjegyezhette a kapukódot is, mert gyanútlan voltam és nem takartam el előle, mikor beütöttem

— fogalmazza meg félelmét a nő, akit az is megrémít, hogy még egy terhes kismama sincs biztonságban. Viviennek szerencsére az inzultus mellett egy jó híre is volt a Ripostnak, ugyanis végre kitűzték a szülés napját.

Az orvosaim konzultáltak, és végül a természetes szülés mellett döntöttek. Szeptember 18-ára tűzték ki a dátumot

— meséli büszkén Vivien, aki férjével együtt már alig várja a kis Olivér érkezését. Vivien azt is elárulta, ha túl van a szülésen, több vizsgálat is vár rá, melyekből kiderül, használt-e a terápia, vagy új terápiára lesz szüksége. A leendő édesanya borzasztóan pozitív, abban bízik, hogy sikerül mielőbb teljesen legyőznie a gyilkos kórt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek