Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.18.

Hajkoronát kapott a végstádiumú rákkal küzdő édesanya

Hatalmas öröm érte a végstádiumú rákkal küzdő édesanyát, aki élete legnehezebb időszakán megy keresztül. Lilla esélyt kapott rá, hogy paróka helyett megkaphatja valaki haját, ami nagyban megkönnyítené hátralévő életét.

Lorabella születésének napját egy szörnyű felismerés árnyékolta, a gyermek édesanyának mellében baljós csomót fedeztek fel a szülészeten, melyről később kiderült, rosszindulatú. Bár Lilla jól reagált a kezelésekre, a betegség kiújult nála és elhatalmasodott a szervezetében. Az orvosok szembesítették a ténnyel: végstádiumú rák betegsége gyógyíthatatlan, napjai meg vannak számlálva. A 30 éves édesanya egyelőre rácáfolt az orvosok prognózisára, és továbbra is azért küzd, hogy minél több idő jusson még neki, amit két és fél éves kislányával, Lorabellával tölthet. 

Lilla igyekszik minél több közös élményt gyűjteni Lorabellával Fotó: olvasói

Lilla lesújtó híreket kapott, ugyanis az eredményeiből egyértelműen kiderült, az eddig kapott terápia már nem hatásos számára.

A terápiának köszönhetően több daganatom felszívódott, ám most legutóbb új gócpontot fedeztek fel a vizsgálatokon

 — meséli a Ripostnak az édesanya, akit bár elkeserített az eredmény, nem adja fel, hiszen néhány héten belül újabb reményt keltő terápiát kaphat, ám addig nehéz és kockázatos napok várnak rá. Jelenleg nincs semmi, ami dolgozna a szervezetében, kizárólag a kemoterápia, amit már annyira megszokott a szervezete, hogy már a haja sem hullik ki tőle, holott már többször is elveszítette azt. Lilla most váratlan felajánlást kapott!

Lorabella és édesanyja minden napot kihasználnak Fotó: olvasói

Lillát egy fodrász hívta fel, hogy itt van nála egy hölgy, aki szeretné neki felajánlani a levágott haját. Lilla a döbbenettől szóhoz sem jutott, a találkozáskor pedig a könnyeivel kellett megküzdenie.

Mikor néhány nap múlva elmentem a hajért és szembetaláltam magam az adományozóval, Krisztivel, azonnal elsírtam magam, és persze ő is. Csak álltunk egymással szemben és zokogtunk!

 — meséli Lilla, aki a rá következő napokban is több alkalommal könnyek között tört ki, ugyanis ez a felajánlás nagyban javíthatja az életminőségét. A paróka viselete macerás, végtelenül kényelmetlen különösen nyáron, ráadásul egy kisgyermekes édesanyának nem is igazán praktikus.

Lilla borzasztóan hálás Krisztinek a hajért Fotó. olvasói

Mivel most van egy körülbelül egy-másfél centis hajam, szeretném ráépíttetni. Ez sokkal természetesebb és kényelmesebb lenne számomra

 — magyarázza Lilla, aki azt is elárulja, többször kellett már kisgyerekeknek kínos kérdésekre válaszolnia, ami borzasztóan zavarja őt. Bár Lilla megkapta a hajat, még várnia kell, ugyanis meg kell várnia, hogy milyen hatással lesz a szervezetére az új terápia.

Végtelenül hálás vagyok Krisztinek, akinek ezt sosem fogom tudni meghálálni!

 — zárja Lilla, akinek az új haj egy teljesen új életet tud majd biztosítani. A fiatal édesanya bízik benne, hogy hamarosan megkaphatja az új terápiát, ami továbbra is lassítja majd a szervezetében végbemenő folyamatot, és ennek hála hátralevő idejét emberhez méltó módon élheti le szerettei körében.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek