Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.

„Mindenki siratja a régi Rékát?” — durván kiakadt Alekosz exbarátnője

Alekosz exbarátnőjét az Ázsia Expresszben ismerhette meg az ország, ám az a nő már a múlté. Varsányi Réka ugyanis keményen dolgozott azon, hogy maga mögött hagyja a fájdalmas dolgokat, ám a mai napig vannak olyanok, akiknek nem tud megfelelni...

Varsányi Réka órási változáson ment keresztül azóta, hogy megismerte őt az ország. Alekosz mellett ugyanis nem volt önmaga, ráadásul egy olyan szerepet kellett felvennie, amiben nem is érezte magát komfortosan. Ez azonban már csak a múlt. Réka lelkileg és külsőleg is megújult, és esze ágában sincs visszatérni már a régi önmagához.

Varsányi Réka
Varsányi Réka Instagramon és Facebookon is megmutatta a változását, ami nem mindenkinek tetszik  (Fotó: Ripost)

Varsányi Réka úgy érzi, árnyéka volt önmagának

A szőkeként megismert hölgy ma már barna, s mint kiderült ez az eredeti hajszíne. Fontosnak érezte ezt a változást magán, hiszen így még nagyobb lett az önbizalma, de valamiért még így is akadnak olyan emberek, akiknek nem tud megfelelni. Mondjuk nem is akar...

Szőkén szebb volt! Így is csini, de az az igazi Réka volt

írta egy férfi az Ázsia Expressz sztárjának, akinek láthatóan rosszul estek ezek a szavak. Nem is fogta vissza magát a válaszadással.

„Az igazi? Barna hajam van eredetileg. Ismertek egy éve. Az azon felüli 31 évem kuka? Vagy már csak ugyanúgy nézhetek ki halálom napjáig? Megváltoztam? Hahó! Nem ez volt a cél? Most meg, hogy boldogabb vagyok, és határozottabb, most mindenki siratja a régi Rékát? Akit meg lehetett alázni? Tudjátok, mi munka felállni?”

Árnyéka voltam önmagamnak. Arra buzdított mindenki, hogy merjek önmagam lenni, most meg hogy az vagyok, nem tetszik?

— fogalmazott a Facebook-oldalán Réka, akit már a negatív kommentelők véleménye sem izgat igazán. A jövőben is ki fog állni saját magáért, és azért, amit ő képvisel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek