Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.29.

"A vőlegényem megcsalt a méregdrága esküvőnk előtt – de nélküle is megtartottam"

Az átvert nő szakított párjával, ugyanakkor nem akarta, hogy az a sok pénz kárba vesszen.

A 31 éves Lindsay Slater és vőlegénye készen álltak arra, hogy kimondják a boldogító igent barátaik és családjuk előtt, csakhogy a fiatal nő rájött, a férfi hűtlen volt hozzá. A menyasszony néhány héttel az esemény előtt tudta meg, hogy párja megcsalja – ennek ellenére megtartotta az „esküvőt”, de a férfi nélkül!

Lindsay 12 éven át volt együtt a 36 éves férfival, és izgatottan várta, hogy végre összeházasodjanak, miután 2020-ban eljegyezték egymást, ezért is érte sokként, amikor rájött, hogy párja becsapja - írja a Mirror. Összeomlott a gondolattól, hogy a sok szervezés és kiadás kárba vész, ezért „szabadságünnepre” nevezte át a 35.000 fontos (körülbelül 16 millió forint) esküvőt, amelyen még 2023-ban együtt bulizott szeretteivel.

Úgy döntöttem, hogy a napot a közeli barátokkal és a családdal töltöm – ahelyett, hogy otthon ülnék és sírnék. Annyi szeretet vett körül, ami emlékeztetett arra, hogy nincs szükségem rá

– nyilatkozta az Egyesült Királyságban élő nő, aki természetesen a ceremóniát lemondta, de a vendégekkel azt is közölte, hogy szórakozásban mindezek ellenére nem lesz hiány.

Körülbelül 60 vendég érkezett a fogadásra, amelynek része volt egy ültetett vacsora, beszédek hangzottak el, és egy DJ felelt a jó hangulatért. Lindsay beismerte, nagyon megviselték a történtek, ezért egész este meglehetősen érzelmes volt, de a szerettei támogatása sokat segített neki. Ezután a nászúton is részt vett, hét napot töltött Krétán egy barátnőjével.
Bár még nem áll készen az újrakezdésre, úgy véli, az „egyszemélyes esküvő” erősebbé és magabiztosabbá tette. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek