SZEX & MÁS

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.27.

"A párom a barátaival megy nyaralni, és tudom, hogy meg fog csalni"

A férfi nagyon aggódik, hogy elveszíti kedvesét. Úgy tűnik, két év alatt nem alakult ki a megfelelő bizalom.

Egy féltékeny, 31 éves férfi kért segítséget, aki két éve van együtt vele egykorú barátnőjével. A kedvese nyaralni megy a barátaival, de nem hiszi, hogy ez idő alatt hűséges marad hozzá.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
A férfi nem bízik a kedvesében  (Fotó: Pexels)

A férfi állítja, a barátnőjének hatalmas a szexuális vágya, már legalább kétszer megcsalta, és ezt a kicsapongó nő nem is tagadja. A férfi mégis megbocsátott neki...

Azt mondja, én vagyok az egyetlen, aki iránt érzelmei vannak

– árulta el a férfi, akinek a barátnője többször kifejtette már, egy gyors légyott önmagában nem jelent számára semmit.

Hamarosan nyaralni megy a barátaival, és tudom, hogy végül megcsal. Kihívóan táncol, könnyen barátkozik és kacér, topless napozik

– tette hozzá a féltékeny fiatal, aki már most beleőrül a gondolatba, hogy nélküle utazik Spanyolországba kedvese. Attól tart, hogy párja megint félrelép, sőt, talán komolyabbra is fordul majd valakivel a kapcsolata. 

A The Sun szakértője azt javasolta a férfinek, hogy beszélje meg a barátnőjével, ő mit szeretne ettől a kapcsolattól. A hűtlenség nem elfogadható a szerelemben, éppen ezért a férfinek értékelnie kell magát annyira, hogy ha ez a helyzet áll fenn, és a nő nem tud hűséges maradni, akkor inkább továbblép és keres valaki olyat, aki megbecsüli.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek