Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.10.17. 06:00

Ufót leplezett le Hajdu Péter? Furcsa képeket készített– fotó

Egy ideje találgatják az egyik ufós Facebook-csoportban, mégis mit fotózhatott le egy férfi. Hajdu Péter csak a naplementét akarta megörökíteni október elején, de a képen egy különös, ufó-szerű jelenséget is lencsevégre kapott. Vajon tényleg ufó látható a képein? Mutatjuk!

Szerző Erdei Róbert Arnold

Hajdu Péter az ufó-szkeptikusok táborát erősíti, sosem hitt a földönkívüli civilizációk létezésében. Amit viszont október 7-én, naplemente idején örökített meg a telefonjával, még őt is  elgondolkodtatta, hogy mit is fotózhatott le. Mintha egy színes ufót leplezett volna le.

ufó
A nyugdíjas férfi nem biztos benne, hogy ufó van a képein. De akkor mi? / Képünk illusztráció: Shutterstock

Ufó lopakodott vidéken?

A Kálmáncsa faluban élő nyugdíjas aznap, hétfőn épp kiment a szabadba, hogy elkapja az éppen lenyugvó nap fényeit a telefonjával, de ennél jóval többet sikerült lefotóznia. „Egy repülő szállt az égen, amiről a nap sugarai visszaverődtek, ezért több képet is készítettem” – idézte fel a Ripostnak Hajdu Péter.

Szabad szemmel nem látott semmit a Somogy vármegyei falu egén, csak a képeken. 

Először nem gondoltam semmit, csak amikor ránagyítottam a képekre, akkor láttam, hogy zöldes pont van rajtuk és még mintázatuk is van! Na, ezen már eltűnődtem!

- húzta alá Péter, aki meg is mutatta a Ripostnak a rejtélyes fotókat.

Mutatjuk!

ufó
Péter szerint a folt élőben nem látszott, csak a képeken / Fotó: Ripost olvasó

„Nem hagyott nyugodni”

Sokan beszámoltak már róla, hogy valaki ufót látott Magyarországon. Egyesek szerint alakváltó ufó is létezhet, míg mások úgy tartják, hogy a lopakodó ufókból sincs hiány idehaza. Péter sosem hitt az ilyesmiben, de a képek miatt egy pillanatra megingott a hite. Vajon Magyarország felett tényleg lehetnek ufók? „Eléggé szkeptikus vagyok az ufók létezésével kapcsolatban, de az, hogy minta van a folton, nem hagyott nyugodni” – mondta a nyugdíjas férfi.

Nem tudja, mit kaphatott lencsevégre a fotóin, de úgy véli: elég különlegesek lehetnek a látottak – még az ufóhívőknek is

Az biztos, hogy nem olyan homályosak a képek, mint ami a legtöbb ufósnál! Hogy mit jelenthet a minta a folton, azt nem tudom, de ha a képeket időrendbe teszem, akkor látszódik, mintha határozottan egy irányba haladna!

 - zárta beszámolóját Péter, aki megosztotta a képeit az egyik ufós Facebook-csoportban. 

ufó
Az "ufó" felülete mintha fodrozódna vagy minta lenne rajta / Fotó: Ripost olvasó

A képek megosztották az ufó-hívőket, de senki nem mondta biztosra, hogy idegen civilizáció nyomait örökítette meg Péter. A szkeptikusok viszont rögtön „leütötték a labdát” és állították: nincs itt semmi látnivaló, a képeken nem ufó, hanem szimpla lencsetükröződés látható. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek