Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.08.21.

Ufót fotózhattak Győrnél: ilyen tiszta képet még nem láttál azonosítatlan repülő tárgyról

Sokak szerint csak egy elszabadult héliumos lufiról van szó, de végül egy Németországban élő magyar nő olyat mutatott, ami minden kérkedőt ledöbbentett.

Szerző M. N.

Szerintetek mi lehet ez? - óriási vitát váltott ki egy Győrben készült felvétel az UFO hívők és a szkeptikusok között a napokban. A kifejezetten jó minőségű felvételen egy kör alakú lebegő tárgy látható, aminek lyukas a közepe. Össze vissza cikázik az égen, majd eltűnik. A kommentelők azzal magyarázták, hogy egy elszabadult nullát formáló héliumos lufiról van szó, de végül ez a teória megdőlni látszott. 

Vajon mi lebeghetett Győr felett? Fotó: olvasói

Hát egyértelmű, hogy lufi, nézd már meg!

– írja az egyik kommentelő. Míg mások szerint nem is hasonlít a formája, hiszen ez teljesen kerek, míg a nullát formáló lufi enyhén hosszított. 

Akkor egy kerék formáló lufi szabadult el!

– jött a következő megállapítás, de úgy tűnik ez sem fedi teljesen a valóságot. Az egyik kommentelő, aki nyomon követte a történéseket felnagyította a felvételt, ami sokak hitét megingatta, mivel első ránézésre nem tűnik lufinak.

Ránagyítottak a felvételre Fotó: olvasói

Ám csak ezek után jött az igazi sokk, ugyanis bejelentkezett egy nő is, aki Németországban él. Ő azt állítja, ugyanilyen tárgyat fotózott nemrég ott, ahol él, és biztos benne, hogy nem lufiról van szó. Így még érdekesebbnek tűnik az ismeretlen tárgy. Valóban egy elkóborolt lufi lenne? De akkor hogy lehet, hogy Németországban is egy pont ilyen „lufit” sikerült lefényképezniük? A hívők szerint ez még véletlennek is túl sok lenne. Állítják: űrlények, illetve azok szállítóeszköze látható a fényképen. 

Németországban ugyanilyen tárgyat fotóztak Fotó: olvasói 

„Az űrhajóknak mióta lyukas a közepe? Ja, tudom, ilyen UFO is létezik…” – írták végül, de úgy tűnik, nem sikerült döntésre jutniuk a tárgyat illetően. Te mit gondolsz? Mit sikerült lencsevégre kapni Győrben és Németországban? 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek