Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
NAPI UFÓ

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.08.23.

Mi folyik itt? - Imádják az ufók Magyarországot, alakváltó ufót láttak Putnokon - Videó

Még most is izgatott lesz attól Dombi Gergely, amit sikerült megörökítenie. Az apuka mindig is hitt a földönkívüliek létezésében, ezért izgatottan kémleli az égboltot, hátha rámosolyog a szerencse és megjelenik neki egy ufó. Nemrég hatalmas szerencséje volt: szerinte egy ufót sikerült videóra vennie.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Mintha a földönkívüli civiláziók központja lenne Magyarország – legalábbis az ufóhívőknek ezt a véleményét megerősíti, hogy egy hónap leforgása alatt két ufó is visszatért hazánkba az észlelések szerint. Előbb Újpesten videóztak le egy ufót, ami korábban már cikázott az égbolton. Nemrég pedig Putnokon is újra láttak egy korábbi ufót – Mégis, mi a fene ez az egész?

Az ufót sikerült az apának levideózni /
Az ufót sikerült az apának videóra vennie / Képünk illusztráció: New Africa /  Shutterstock

„Ufót láttam, gyere!”

Amióta az eszét tudja, azóta várja az olyan pillanatokat a 41 éves édesapa, amit augusztusban, a hosszú hétvégén sikerült átélnie. Gergő és a fia láttak már ufókat, nem ismeretlen a jelenség számukra – ezért sem riadt meg Gergő, hogy újra láthatott egyet.

A Ripost írta meg, hogy tavaly, 2023 nyarán az apa gyermeke, Jeremiás egy osztálykiránduláson volt Putnokon, amikor a fiú osztályfőnöke két lopakodó ufót fotózott le a Mátyás király kilátó felett. Szabad szemmel nem látták a gyerekek az ufókat, ám amikor az osztályfőnök lefotózta a kilátót, az idegen civilizációt jelképező repülő tárgyak ott voltak a képen. Azóta is emlegetik ezt Gergőék, ám ezúttal augusztus 19-én, hétfőn Gergő is látott egy ufót – sőt le is videózta!

Az apáról a testvére is tudja, mekkora ufórajongó, és ez volt Gergő szerencséje. Aznap este hét óra körül a testvére telefonon riasztotta őt: jöjjön azonnal, mert ufót lát! „A testvérem az otthonuktól nem messze, az égen látta meg az ufót. Rögtön felhívott, hogy induljak” – idézte fel az apa, aki útnak is indult.

Itt látták a putnoki ufót:

Az ufó egy összekötő híd közelében tűnt fel /
Az ufó egy összekötő híd közelében tűnt fel / Fotó: Google Earth

„Ez bizony ufó!”

„A telefonnal együtt rohantam, hogy videót tudja készíteni az ufóról” – folytatta Gergő. A testvére a Tompa Mihály és a Serényi utat összekötő híd közelében lakott, ott szembesültek a nem mindennapi látvánnyal: egy zölden izzó, villogó, alakváltó ufó lebegett az égen – néha pedig a helyzetét is változtatta. 

Nagyon izgatott voltam! Ahogy megláttam, rögtön tudtam, hogy igen, ez bizony ufó! Hatalmas lehetett a mérete, és elkezdtem videóra venni.

 – árulta el Gergő.

Az apa négy percen át videózta az alakváltó ufót. Ebből mutatunk egy rövid, ám látványos részletet:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek