Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.11.

„Nem tudtuk hova tenni, amit láttunk” – ufót rögzítettek Budapest mellett Mónikáék - fotók

Egy egész éjszakát töltött egy párkányi páros Pilisszántón, hogy a csillagokat kémleljék, de ennél sokkal többen volt részük. A Szlovákiában élő hobbicsillagászokat holdtöltekor lepte meg egy különös jelenség, amit azóta sem tudnak elfelejteni.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Egy évvel ezelőtt, 2023 őszén ültek autóba és indultak el a szlovákiai Párkányról a Pest vármegyei településre, és olyan tapasztalásuk volt, ami csak ritkán adatik meg. A Pilis-hegységben rámosolygott a szerencse V. Mónikára és barátjára: a nő kérte a földönkívülieket, adjanak jelet a létezésükről. Nem kellett sokat várnia, és megjelent egy UFO a hegyek felett.

A páros Pilisszántón látta az ufót /
A páros Pilisszántón, a helyeknél (távolban)  látta az UFO-t / Fotó: Kállai Márton 

„Meglepődtem!”

„Este fél 11 tájékán gondolatban üzentem a földönkívülieknek. Kértem őket, ha léteznek földönkívüli intelligenciák, akkor adjanak jelet. Meglepődtem! Több mint 10 percen belül a pilisi hegyek mögött észrevettünk egy fénylő csillaghoz hasonló jelenséget” – kezdte el mesélni a Metropolnak a most 33 éves Mónika, és több mint 10 perc elteltével megjelent nekik az UFO.

Egyre jobban fényleni kezdett és úszott fel a hegyek közül az égboltra, aztán megállt egy ponton. Egyikünk sem látott még hasonlót. Elkezdtük a távcsővel megfigyelni, mi lehet az. A belsejében az ufó kékesfehér színeket szórt. Bámulatos látvány volt!

 - húzta alá a lapnak a párkányi nő, aki képeket is készített az UFO-ról. 

Az ufó Mónika kívánságára jelenhetett meg a páros szerint /
Az UFO Mónika kívánságára jelenhetett meg a páros szerint / Fotó: Ripost olvasó

Mintha méregette volna őket, vagy csak bizonyította volna létezését a fénylő tárgy, olyan nyugodtan, egy helyben lebegett a párosnak az UFO. Mónikáék órákig figyelték a fényló UFO-t, ami végig ugyanott lebegett nekik az égen. Még csak nem is közeledett feléjük. 

„Nem tudtuk hova tenni, amit láttunk. Hajnalban amikor kezdett pirkadni, de már akkor nem láttuk. Eltűnt!” - tárta szét a karját Mónika, aki azóta többször is visszament a magyar településre, hátha újra előbukkan az égen a fénylő UFO.

Távcsővel vizsgálták, mi lehet a belsejében /
Távcsővel vizsgálták, mi lehet a belsejében / Fotó: Ripost olvasó

„Feltöltött a kisugárzása”

A nőnek ugyanis van egy olyan érzése, hogy gyakran vannak a Pilis-hegységben UFO-észlelések. Úgy véli, a helynek van egy különös ereje, ami megmagyarázhatatlan. Vajon ez azt jelentheti, hogy az UFO-k kedvenc helye, „magyarországi bázisa” a Pilis-hegység?  

Van a helynek egy különös ereje. Különös nyugalmat árasztott, feltöltött a kisugárzása.

– húzta alá Mónika.

„Talán mások is láttak arrafelé hasonlót, nem tudom. Számomra emlékezetes jelenség maradt, ami akkor történt. Azóta többször is visszamentem már oda. Szép hely, és hát reménykedem, hátha újra előbukkan valami izgalmas az égen” – zárta szavait a nő. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek