INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.12.

Nyomtalanul tűnt el a 41 éves Klári - rettenetes, ami előtte történt vele

Klára Csongrádról indult el, de senkinek nem árulta el, hova tart. A rendőrség mellett családtagjai, barátai keresik az asszonyt, aki nyomtalanul tűnt el.

Nyomtalanul tűnt el: közel két hónapja látták utoljára azt a Csongrád-Csanád vármegyei 41 éves asszonyt, aki csongrádi otthonából távozott ismeretlen helyre. Az eltűnése körülményei a mai napig tisztázatlanok, melyhez az is hozzátartozik, hogy a telefonja kicsörög, de a vonal túlsó végén senki nem felel.

Nyomtalanul
Klárát nagy erővel keresik a rendőrség mellett családtagjai, szerettei, barátai (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

K. Klárával utoljára július elején beszélt közeli barátja, Dorottya, aki nemcsak posztokat tesz ki Klára eltűnéséről, hanem a hozzászólásokra is folyamatosan reagál.

Sajnos, nem tudunk többet az eltűnéséről, mert nagyon messze lakik tőlünk.

Dorottya - aki mellett sokan mások is keresik Klárát - szívén viseli barátnője sorsát, így a szüleivel és a testvérével is megpróbált beszélni a nő eltűnéséről, de a folyamatot nagyban nehezítette, hogy a nő családja nehezen elérhető és a közösségi oldalakon sincsen fent. A közel 180 cm magas, barna hajú, barna szemű nő eltűnése kapcsán több szokatlan találgatás is napvilágot látott. 

Nekünk is furcsa, hogy még mindig kicseng a telefonja, mert ez azt jelenti, hogy valaki feltölti.

Ami pedig Klára párját illeti, úgy tudjuk, hogy áprilisban hunyt el, azaz közel három hónappal Klára eltűnése előtt. Egyes vélemények szerint az sem zárható ki teljesen, hogy Klárát korábban esetleg bántalmazhatta korábbi partnere. Az ugyanakkor bizonyos, hogy Klárát megviselte párja elvesztése.

Nagyon rosszul volt lelkileg az áprilisban történtek óta.

Az eltűnt Kláráról a rendőrség oldalán, IDE KATTINTVA nézhetsz meg egy fotót. Továbbá, aki bármilyen információval rendelkezik Kláráról, jelentkezzen a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek