NÍNÓ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.27.

Brutális rendőrtámadás történt Csongrád-Csanád vármegyében, előkerült egy videó

Egy ingerült férfi szidta és fenyegette a járőröket, majd az egyiküket le is fejelte.

Figyelmen kívül hagyott egy STOP-táblát egy sofőr július közepén az egyik Csongrád-Csanád vármegyei településen. A rendőrök ezt követően megállították, majd jelezték, hogy helyszíni bírságot szabnak ki. Amikor azonban a vezető adatait ellenőrizték, kiderült, hogy a nő el van tiltva a vezetéstől – áll a Központi Nyomozó Főügyészség keddi közleményében.

 

Ezután az egyenruhások elő akarták állítani az autóst, ám ekkor a kocsiból kipattant egy középkorú férfi, hogy ezt megakadályozza. Az ingerült utas szidta és fenyegette a járőröket, sőt, egyiküket le is fejelte. A szabálytalankodó nő végül önként beszállt a szolgálati autóba – írja a Tények.

A nyomozó ügyészség kihallgatta a rájuk támadó, korábban már kétszer elítélt férfit, aki beismerte tettét. Gyorsított eljárásban állították a Makói Járásbíróság elé, amely hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés kísérlete miatt 2 év, végrehajtásában 4 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre és 450 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Az döntés ellen az elkövető és védője fellebbezett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek