INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2024.09.02.
Módosítva: 2024.09.02.

„Nem tetszett az, amit a tükörben láttam” – 15 hét alatt 15 kilót fogyott Heni ezzel a "csodamódszerrel", ma már másokon segít

Nyúl Henriett ugyanolyan ötvenes éveiben járó, kétgyermekes édesanya, mint mindenki más vele egykorú nő, de egyvalamiben mégis más. Képes volt változtatni az életén, amikor azt érezte, hogy ez így nem mehet tovább. Heni a kilóival vette fel a harcot, most azt is elmondja, hogyan.

Nyúl Henriett saját magára úgy hivatkozik, mint aki mindig is dundi volt és folyton problémát jelentett számára a súlya. Pár éve ugyan sikerült leadnia a súlyfelesleget, de a változókorba való belépéssel újra felszaladtak rá a kilók. Heni azonban tudta, hogy ha már egyszer sikerült lefogynia, akkor még egyszer sikerülnie kell, így belevágott egy teljes életmódváltásba.

Heni eredetileg 10 kilót akart fogyni, de ennél több is sikerült neki / Fotó: olvasói fotó

„Szerettem volna újra csinosan öltözni”

Heni 2023. november 1-én kezdte el a változtatást, akkor 80 kg volt.

Szerettem volna újra fitt lenni, és egészséges, és szerettem volna újra csinosan öltözni, azokat a ruhákat újra hordani amiket előtte. Többféle mozgást kipróbáltam, de nem volt egyik sem kedvemre való. Ekkor találkoztam a Ringa Dance-szel, ami azért tetszett meg, mert nem kell benne ugrálni, és főleg nem kell futni, mert azt nem szeretek. Mégis átmozgat, csinosodok, formálódok, erősödök tőle. Olyan igazi, csajos mozgás

– mesélte Heni, akinek sok más nő mellett a Ringa Dance nevű torna segített a fogyásban.

10 kg-ot szerettem volna leadni, de olyan jól belelendültem, hogy nem egy, hanem kettő ruhaméretet váltottam, 15 kilót fogytam. Ha szeretsz valamit csinálni és várod, hogy végre csinálhasd, akkor annak biztosan lesz eredménye! Ez az én időm, amikor tornázok, csak magammal foglalkozom" – vallotta be Henriett, hogy valójában a titok a kitartás és az, hogy olyasmit sportoljunk, amit szeretünk.

Nagyon jólesett, amikor mások és a környezetem is észrevette a változást és dicsértek, hogy milyen jól nézek ki, milyen csinos lettem. De főleg azért szerettem volna lefogyni, mert fáradékony voltam, nehezen mozogtam, és nem tetszett amit a tükörben láttam…

– tette hozzá a kecskeméti édesanya, aki többféle diétát is kipróbált, de nem tetszett neki az egyhangúságuk. Ma már ugyanazt fogyasztja, mint amit a családnak főz, csak kisebb mennyiségben.

A jól látható eredmény magáért beszél, Heni ma már másoknak segít fogyni / Fotó: olvasói fotó

Másoknak is segít a fogyásban Heni

„Amikor meglett a kitűzött célom eredménye, elhatároztam, hogy megmutatom a velem egykorú, illetve változókorban levő hölgyeknek is, hogy ötvenen túl is le lehet fogyni egészségesen. Videókat kezdtem csinálni és feltöltöttem a Tik-Tok-ra. Ma már a fiatalabb korosztály is megkeres, és tanácsot kér tőlem, hogyan csináltam. Természetesen segítek, hiszen nem titok, és az egészség mindenkinek jár. Fejben el kell dönteni, hogy szeretnél változtatni a most állapoton és akkor tuti biztosra sikerülni fog" – zárta gondolatait Heni, aki saját Facebook-csoportot is létrehozott, ahová meghív bárkit, aki szeretne fogyni az ő segítségével. Ide tölti fel saját videóit is. A kecskeméti édesanya életében továbbra is fontos szerepe van a Ringa Dance-nek. Bár a kívánt súlyt, sőt még annál többet is elért, heti minimum 5x továbbra is tornázik Heni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek