INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2024.02.27.

Így fogyhatsz ugrálás és futás nélkül: megdöbbentő eredményeivel hódít a Ringa Dance

Éva csak saját maga számára keresett egy gerinckímélő tornát, amivel visszanyerheti szülés előtti alakját, de közben véletlenül feltalálta a „spanyol viaszt”. A Ringa Dance névre keresztelt mozgásformát neki hála ma már többezren csinálják, hihetetlen fogyási eredményekről beszámolva.

Hurai Éva mindig is imádott sportolni, de gerincferdülése és sérve miatt egy idő után borzasztóan fájt mindene. Ekkor talál rá egy mozgásformára, amit vegyített a gyógytornáról tanult elemekkel és megszületett a Ringa Dance. Az aerobik szerű torna lényege, hogy hátkímélő, de zsírégető, karcsúsító és elősegíti a fogyást, ráadásul brutálisan jó alakformáló is. Éva 2-3 éve meg is osztja másokkal videón a Ringa Dance-t, csoportjához pedig már több, mint 22 ezren csatlakoztak, megdöbbentő eredményekről számolva be.

Éva maga sem gondolta, hogy ekkora sikere lesz a nála bevált módszernek   Fotó: Hurai Éva

„Hosszú évekig mindenfélével próbálkoztam, de hiába...majd jött a Ringa”

A 44 éves vállalkozó anyuka mindig sportolt valamit, így villámcsapásként érte a hír, hogy gerince miatt bármit is mozog, állandóan fájdalmai lesznek, és ha nem vigyáz, a vége a kerekesszék lesz. Éva azonban megtalálta az arany középutat: megalkotott egy új mozgásformát, a Ringa Dance-t, ami kíméli a hátat, gerincet, de közben karcsúsít és erősít is. Éva megosztotta tudását a csodatáncról, az eredmények pedig magukért beszéltek: rengeteg nőnek segített lefogyni ez az új módszer.

Az egészet csak azért kezdtem el, mert nekem ettől nem fájt a hátam, gondoltam, lehet, hogy másnak is van ilyen problémája, hogy fáj a háta, karcsúsodni szeretne, de nem tudja, hogy milyen tornát válasszon. Gondoltam, ha ez nekem jó, akkor másnak is jó lehet így csináltam egy internetes csoportot és másokat is meghívtam ide

„Aztán a barátaim is meghívták a barátaikat és jöttek a visszajelzések, eredmények, fogyásról, karcsúsodásról és hogy mindenki milyen jól érzi itt magát a csoportban. Így történt, hogy én is elkezdtem komolyabban venni ezt az egészet és szakmailag is elkezdtem magamat fejleszteni" – mesélt a kezdetekről Éva, akinek mára az egyik vállalkozása lett a Ringa Dance vezetése.

„A gyakorlatok leginkább arra valók, hogy fogyjunk, karcsúsodjunk, és azok az „odanőtt úszógumik” eltűnjenek, noha tudom, hogy helyi zsírégetés nincs, de attól még fókuszált testrészek vannak. A Ringával vége a hátfájásnak, jól érezzük magunkat nőként és visszanyerjük a nőiességünket is" – mesélt a tánc megalkotója arról, hogy mit is tesz testünkkel a Ringa. Éva egy percig sem hagyja magára azokat, akik hozzá csatlakoztak, végig mutatja a gyakorlatokat online is, élő adásokon keresztül, illetve személyesen is, ha épp órát tart. Na de miben rejlik a csoda, és mik a tapasztalatok?

Elég egy nap 40-50 percet rászánni és már látni fogjuk az eredményt  Fotó: Hurai Éva

Nincs több jojó-effektus, nem kell mellé speciális diéta, se súlyzók

Éva szerint a legtöbb Ringás azért szereti csinálni, mert otthon, kis helyen végezhető és nem kell hozzá futni, ugrálni, se súlyzókat emelgetni. Sőt, még speciális diétára sincs szükség ahhoz, hogy hasson a torna, elég csak odafigyelni az egészséges táplálkozásra, de a Ringa mellett még egy-egy süti is simán belefér.

„Számtalan beszámoló van arról a tényről, hogy amit lefogytak a hölgyek nem is hízzák vissza, elkerülik azt a bizonyos jojó-effektust, amit senki nem szeret. Például 7 hónap alatt 30 kg-ot fogyott egy hölgy, akinek hormon problémái is voltak. Mióta leadta a kilókat egészséges, a kilók nem jöttek vissza, de nem is diétázik" – tért ki a tapasztalatokra Éva, amik megdöbbentőek a számok és a látvány alapján is. A jojó-effektus elkerüléséhez ráadásul Éva táplálkozási tanácsokat is ad a tagoknak, hogy biztos legyen a siker. 

Egy másik hölgy, Heni 10 hét alatt 10 kg-ot fogyott, pedig 50 éves és változó korban van. De van nagymamim is, aki lefogyta a 12 kilót pár hét alatt és nem is jött vissza a kiló már 1 éve. Ő is Ringa Dance fan. Imádja a sütiket, de azt mondja, amíg Ringázik, addig nyugodtan eszi 

– sorolja Éva a hihetetlen eredményeket, amikből van bőven, sőt, már a TikTok-on is sokan számolnak be róla.

„Ajánlom mindenkinek, aki fogyni, karcsúsodni szeretne, vagy aki az alakját szeretné formálni. Mindenkinek jó kortól függetlenül. Azoknak a kismamáknak is ajánlom, akik természetes úton szültek és regenerálódott a testük, nem szoptatnak, illetve az ülőmunkát végzőknek is jót fog tenni" – részletezte Éva, a Ringa megalkotója, aki vallja, hogy ez nem csak egy aerobik és testmozgás. Ringásnak lenni szerint annyit jelent, hogy nő vagyok, szeretem magam, változást akarok, jól akarom érezni magam kívül és belül, teszek a célomért és kitartó vagyok. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

origo.hu

Tört-zúzott a magából teljesen kifordult Britney Spears

borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

mandiner.hu

Tűpontosan mutatott rá a történész, hogy mi is a gond Európában

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Fontos figyelmeztetés: így soha ne töltsd a telefonodat

INSIDER

Orbán Viktor üzent: „Budapesten változás kell!”

INSIDER

Vitályos Eszter: sorsdöntő választás lesz június 9-én Magyarországon

INSIDER

Váratlan bejelentés érkezett az üzemanyagárakról - Videó