Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
INSIDER

Szerző K. D. R.

Létrehozva: 2024.08.21.

„Ez volt a kezdőlöket” – hihetetlen fogyás: Két ruhaméretet dobott le fél év alatt Andrea

Andrea mindig is sportolt valamit, figyelt a mozgásra, 39 évesen azonban elérte azt a súlyt, amiből fogyni szeretett volna. Elhatározta, hogy a 40. születésnapjára eléri a legjobb formáját. Fél éve volt megvalósítani a célját.

Andrea mindig is átlagos testalkatú volt, többnyire 60-64 kiló volt a súlya, ezzel hordott L-es méretet. 2023. decemberében azonban az ünnepi menük miatt közel 70 kiló lett, amivel már nem volt elégedett.

Az eredmény önmagáért beszél, Andrea 15 kilót fogyott egy magyar csodamódszerrel  Fotó: olvasói fotó

Fél év alatt 15 kilót dobott le Andrea

A kezdőlökés az volt, amikor vennem kellett egy XL-es nadrágot, az eléggé elszomorított. Nem januári fogadalomként, de év eleji célkitűzésként elhatároztam, hogy júliusban a születésnapomra a legjobb formámat szeretném hozni. Ez a vágy nagyon erős volt és igazán elszánt lettem. 8 kilót szerettem volna leadni. Január 6-án indultam

 – kezdett bele sikertörténetébe Andrea a Ripostnak. A keszthelyi édesanyának ennél azonban sokkal többet sikerült leadnia.

„Első lépésként összeállítottam az étrendem. Megfelelő alapanyagokból, megfelelő szénhidrát-fehérje-zsír arányban és súlyvesztő kalóriaszámon, mindent mérve kezdtem el étkezni" – árulta el Andrea, hogy mi mindenre figyelt a cél eléréséhez, akinek a helyzetét nehezítette ételintoleranciája is, ami miatt glutén- és tejmentesen kell étkeznie, illetve hisztaminszegény ételeket fogyaszthat csak. Az étrend mellett edzeni is elkezdett, egyből heti háromszor-négyszer. Az igazi változást azonban egy viszonylag új mozgásforma, a Ringa Dance hozta el, amit Hurai Évi oktat.

Andrea fogyása akkor indult be igazán, amikor elkezdte a Ringa Dance nevű mozgásformát, amit egy magyar nő, Hurai Éva talált ki és oktat Fotó: olvasói fotó

Ezzel a magyar csodamódszerrel fogyott le Andrea

Január vége felé találta meg férjem Évit a TikTokon. Szeretek táncolni és nagyon megtetszettek a gyakorlatok. A változatosság miatt kipróbáltam. 1 hét után már az 1 órás tornákat csináltam, felváltva az edzőtermi edzésekkel. Majd februártól már csak ringáztam heti 6x. Nagyon élveztem, magas kalóriát tudtam elégetni vele, amivel eszméletlen gyorsan mentek lefelé a kilók. Jól jött a téli depressziós időszakban, hogy a ringa dance feltöltött és levezette a stresszt minden nap

 – mesélt a Ringa Dance előnyeiről Andrea, aki komolyabban is elkezdte dokumentálni fogyását.

Júliusra 15 kilótól és rengeteg centitől sikerült megszabadulni. A derekam 22 cm-el, a csípőm 20 cm-el lett kisebb. A ruhatáram S mértre cseréltem. A születésnapomra sikerült elérnem az álmom, a tükörben azt láttam, amit szerettem volna. Jelenleg 53 kiló vagyok. Már nem szeretnék többet fogyni, de a Ringáról nem mondok le" – árulta el a hihetetlen végeredményt a keszthelyi édesanya, aki szerint az igazi titok az elhatározás és a kitartás, hiszen ha valaki fogyni akar, akkor minden nap tud szakítani egy órát a mozgásra.

A ringa dance egy olyan mozgásforma, ami kíméletesen, ugrálás és unalmas gyakorlatok nélkül, rendkívül hatékonyan formálja az alakot és valóban segít megszabadulni a plusz kilóktól. Segíteni fog, ha ezt a célt elősegítő étrendet is követsz és nem eszed vissza péksüteményekből az elégetett kalóriákat. Vágyd szívből a változást, légy kitartó, tartsd a fókuszt a célodon és ne add fel!

– üzent sorstársainak Andrea, aki hiszi, hogy a Ringával ez mindenkinek sikerülhet. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek