Létrehozva: 2024.08.25.

Heti Top 5: Döbbenetes felvételeken a győri UFO

Hatalmas, kör alakú lebegő tárgyat kaptak lencsevégre Győrben, ami bizony úgy tűnik, tényleg az, aminek látszik. Nem csoda, hogy a Ripost olvasóit is érdekelte. Íme, a hét legolvasottabb cikkei csokorban.

Óriási vitát váltott ki egy Győrben készült felvétel az UFO-hívők és a szkeptikusok között. A jó minőségű felvételen egy kör alakú lebegő tárgy látható, aminek lyukas a közepe és össze-vissza cikázik az égen, majd eltűnik. A kommentelők azzal magyarázták, hogy egy elszabadult nullát formáló héliumos lufiról lehet szó, de cikkünkből kiderül, hogy ez a teória megdőlt.

Vajon mi lebeghetett Győr felett? Fotó: olvasói

Holósi Lilla végstádiumú rákkal küzd és bár a helyzetéhez képest jól van, azért vannak az életében nehezebb pillanatok. És ez most pont olyan. A legjobbkor jött Kriszti felajánlása. Kriszti, az 5 gyermekes édesanya felajánlotta levágott haját Lillának, aki nagy örömmel fogadta el, hiszen a saját hajára épített igazi haj jóval komfortosabb, mint azok a parókák, melyeket eddig viselt. A két édesanya könnyek között tört ki a nagy találkozáskor.

Lilla nagyon hálás volt a felajánlott hajárt Fotó: olvasói

Bár a néphit úgy tartja, augusztus 20-a után már ősziesre fordul az idő, hazánk időjárása erre egyelőre fittyet hány és továbbra is tombol a kánikula. Bár az államalapítás miatt kiadott hosszú hétvégén volt némi lehűlés, az igazi őszies idő még várat magára, és egyelőre marad a trópusi meleg, ami bizony komolyan megterheli a szervezetet.

A trópusi meleg egyelőre még kitart Fotó: pexels.com

Kígyózó, de valamivel gyorsabban haladó sorok, bénázás a termékek beütésével, rendszerlefagyás és várakozás az eladó segítségére. Ezekkel a helyzetekkel kell szembenéznie a hétköznapokban annak, aki úgy dönt az élelmiszerboltban, hogy önkiszolgáló kasszánál fizet fizet. Egy ausztrál kiskereskedelmi lánc megelégelte és úgy döntött, végleg felszámolja az összeset.

Egy ausztrál kiskereskedelmi lánc megszüntette az önfizető kasszákat Fotó: Csapó Balázs

Andrea mindig is sportolt valamit, figyelt a mozgásra, 39 évesen azonban elérte azt a súlyt, amiből fogyni szeretett volna. Elhatározta, hogy a 40. születésnapjára eléri a legjobb formáját. Fél éve volt megvalósítani a célját ez idő alatt 15 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

Andrea fél év alatt 15 kilót dobott le Fotó: olvasói


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek