Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.07.09.

„Készült egy fura fotó is” – rémálomba csöppentek Andreáék, félelmetes létforma sanyargatja őket

Évekig kénytelen volt egy üllői család szellemek és egy démon társaságában élni, mire sikerült nekik elűzni őket. A család azt hitte, megszabadultak az ártó entitásoktól, ám tévedtek: egy félelmetes létforma újra sanyargatni kezdte őket.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Még most is tisztán emlékszik rá, milyen rémálomba csöppent a családjával Z. Andrea. A 47 éves anyuka otthonában édesapja halála után, 2011-ben kezdtek különös dolgok történni. Mindig is hitt a szellemek létezésében, ezért sejtette, hogy lelkek költöztek az üllői házba, ám ami ezután történt, arra nem készült fel.

Riasztó lény kezdte riogatni az üllői családot /
Riasztó lény kezdte kísérteni az üllői családot /  Fotó: Valery Sidelnykov

Édesapja halála előtt röviddel született meg Andrea második gyermeke, Richárd. Eleinte csak ő és a bátyja tapasztalt paranormális jelenségeket

„A nagyobbik fiam szobaajtója éjjel magától kinyílt és be is csukódott. Reggel kérdeztem tőle, hogy volt-e kint éjjel a fürdőbe, de persze nem. Utána a Play Station-je is magától bekapcsolt.” - kezdte el felidézni az akkor történteket Andrea, aki szerint ezután szembesült vele, rossz szándékú szellemek költöztek a családi fészkükbe.

„Nyár volt, és a kicsi fiam fél éves lehetett, amikor minden éjjel pontosan 2 órakor felriadt és zokogott.” - emlékezett vissza az anyuka. Rögtön megkérdezte a kis Richardtól, hogy mi a baj, a választól pedig az anya még jobban aggódni kezdett. 

Olyankor mutogatott a szembe lévő oldalra a sötétbe, hogy van ott valami. Én nem láttam semmit, de próbáltam megnyugtatni őt. Meggyújtottam a gyertyát minden este, a lángja ide-oda lengett, pedig nem volt huzat. Közben kértem a szellemet, hogy távozzon tőlünk.

 - folytatta az anyuka, akinek bevallása szerint fogalma sem volt róla, mégis mivel állhatt szemben. 

„Nem tudom, lehet hogy démonok voltak… De készült egy fura fotó is abban a szobában, amin viszont szerintem szellem látható. Egy fehér gömböt fényképeztünk le a kisfiam feje felett. Másnap megint csináltunk ugyanott, ugyanabban a pozícióban fényképet, akkor már nem volt ott semmi!” - mondta Andrea.

Mutatjuk a különös képet!

Andrea fiának feje felett, a gyermek szobájában fotózta le egyikük a különös fénygömböt /
Andrea fiának feje felett, a gyermek szobájában fotózta le egyikük a különös fénygömböt /  Fotó: Ripost olvasó

„Éreztem, hogy valaki van mellettem”

Idővel nemcsak a gyerekeit, őt is megkörnyékezték a lények. Egyik este, 2012 tájékán Richárddal aludt Andrea a hálóban, amikor „valami” kirántotta a mély álmából és megtámadta őt. 

Hason aludtam, mellettem a kisfiam és arra ébredtem, hogy nem tudok mozdulni, se a fejemet, sem az ujjaimat nem tudtam megmozdítani. Éreztem, hogy valaki van mellettem és nem enged megmozdulni, a gyereket sem tudtam megnézni, hogy mi van vele. Akkor nagyon féltem. Azon az estén még egyszer ez megtörtént, de akkor bátorságot merítettem, és elzavartam ezt az entitást vagy mit.

 - idézte fel Andrea, akinek elmondása szerint ez volt a legrémisztőbb élménye, amely után végül meg is szűntek a különös jelenségek. Legalábbis azt hitte: „Sikerült kiűzni őket a házból akkor, de július elején megint felriadtam álmomból. Valami visszatért!” – mondta Andrea.

Az anya szerint egy démoni lény környékezhette meg, mert olyan érzése támadt, mintha a halál felé haladna. 

Most legutóbb sem tudtam megmozdulni, de még a szememet se tudtam kinyitni. Mikor megpróbáltam nagy fényességet láttam, de csak hunyorogni tudtam. Mintha a klinikai halál állapotában lettem volna, semmilyen hangot nem észleltem. Azt éreztem, hogy nem akarok meghalni. Utána felébredtem. Elég sok év eltelt, és nagyon hirtelen jött. Megijedtem. Nem tudom miért történt, de örülök, hogy legyőztem azt a valamit most is.

 – zárta szavait az édesanya.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek