Létrehozva: 2024.10.22. 07:30

Súlyos döntést hozott Aurelio, a családjáról van szó

A valóságshow-hős úgy gondolja, tarthatatlan a helyzet, ahogy jelenleg élnek. Aurelio ezért úgy döntött változtatni kell, komoly döntésre szánta el magát.

Már a börtönben hatalmas változáson ment keresztül az egykori villalakó, ahogy ő fogalmaz, jó fiú lett. Aurelio ráadásul most már nem csak saját magáért felelős, hanem párjáért, és legfőképpen imádnivaló kislányáért. A korábbi botrányhős félti, óvja Szofit, és most miatta is egy újabb komoly döntést hozott. 

Aurelio
Aurelio börtönbüntetése alatt szokott bissza káros szenvedélyére (Fotó: MG)

Aurelio félti a lányát

Évek óta dohányzik az egykori villalakó, nem is titkolja, ez a függősége. Aurelio utálja, hogy cigizik, de egészen mostanáig nem ért meg benne a gondolat, hogy leszokjon. 

„Egyre jobban kivagyok a dohányzástól, ezért úgy döntöttem, hogy januártól leszokik az egész család, pontosabban reményeim szerint az egész család leteszi a cigit” – kezdte Aurelio. 

Teljesen felesleges, egészségtelen és drága dolog. Arról nem beszélve, hogy nem akarom, hogy a lányom azt lássa, ahogy dohányzom, nem akarom, hogy azt higgye, hogy ez így jól van és ő is cigizzen! Egyébként a börtönben hat napig nem dohányoztam, de olyan rossz volt a zárka, hogy visszakértem magam a dohányzó zárkába, mert nem tudtam máshová menni, persze ott visszaszoktam. Pedig ahogy visszaemlékszem arra a hat napra, nagyon jókat aludtam, sokkal jobb volt a közérzetem!

Az egykori villalakó egy közösséget is szeretne építeni a leszokásával egy időben, olyanokkal, akik szintén ebben a cipőben járnak

„Fogok ezzel kapcsolatban egy csoportot is csinálni a közösségi oldalamon, teljesen ingyenes lesz, egy közösség lesz bízom benne, bárki csatlakozhat, aki most akar leszokni, vagy már többször próbálta, de nem ment neki. Egy támogató közeg mindig segítség, motiválhatjuk majd egymást. Szóval ne dohányozzál, borzasztó dolog, nagyon káros. És amellett, hogy tényleg nagyon egészségtelen, semmilyen hatása nincsen, csak negatívumokat lehet ellene felhozni. Nagyon büdös is, sárgítja a fogakat, és még csak nem is nyugtat, mint ahogy pedig azt sokan mondják, hogy azért gyújtanak rá, hogy megnyugodjanak egy-egy stresszes helyzetben. Egyébként azt vettem észre, hogy egyre gázabb is, ciki! Szóval január 1-től leszokunk a cigiről!

Hogy miért éppen ez a leszokás időpontja, arra is választ adott Aurelio. Ugyanis ő mindig tesz újévi fogadalmat, és az esetek legnagyobb részében be is tartja.

Egyébként minden mással úgy vagyok, amit meg tudsz csinálni ma, azt tedd meg. Holnap is el lehetne nyilván kezdeni, de nekem kell ennyi idő, hogy felkészüljek rá agyban, én minden évben leírom az újévi fogadalmakat, és azt kell mondjam, hogy általában 10-ből kilencet meg is valósítok belőle! 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek